Saariselkä, Lapland Hotel Riekonlinna

Gelegen in Fins Lapland

Bekijk foto's

Lapland Hotel Riekonlinna is gelegen in Fins Lapland, in de buurt van Ivalo luchthaven (circa 25 minuten rijden), in het dorpje Saariselka. Het is een ideale stop voor diegene die Finland met Noorwegen willen combineren.

Accommodatie
Het hotel heeft 232 kamers, allemaal met badkamer met douche en toilet, TV, radio, minibar, comfortabele stoelen en/of (opvouwbare) sofabank en een waterkoker en niet te vergeten een eigen balkon. Enkele kamers hebben een eigen sauna en enkele kamers binnen het hotel zijn geschikt voor families. De goed onderhouden kamers liggen aan beide zijden van het hotel, uitkijkend over de schitterende natuur en de parkeerplaats.

Omgeving
Een groot skigebied ligt in de nabijheid van dit laagbouw hotel. De natuur en de bergen rondom Saariselkä zijn adembenemend mooi. Er is genoeg te doen in zowel de winter als in de zomer. Naast de vele wintersportmogelijkheden, kan men in de zomer hier uitstekend wandelen. Een bus brengt u dagelijks voor een toeslag naar de skipistes Kaunispää en Iisakkipää. Het hotel heeft zelf een fitnessruimte waar gasten gebruik van kunnen maken.


Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen