Säffle, Duse Udde Camping

Pal aan het weidse Vänermeer, het grootste meer van Zweden, ligt Vänern Lake Resort. Ervaar zelf hoe indrukwekkend dit uitgestrekte meer is dat vlak voor u ligt. Vänern Lake Resort is dé vakantiebestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een mooie plek, die tegelijkertijd ook heel ontspannend is. Niet alleen het meer is prachtig, dat geldt ook voor de omgeving van de camping. Strand, groene bossen en kliffen zorgen voor een afwisselend landschap. Kortom, natuur in overvloed!

De camping biedt plaats aan tenten, caravans, campers maar er staan ook diverse types campinghutten en vakantiebungalows. Vänern Lake Resort is prima voor een vakantie met het hele gezin, maar uiteraard ook voor andere vakantiegangers.

Bij de receptie kunt u broodjes en gebak kopen. Bovendien kunt u op het terras genieten van een kop koffie en het uitzicht. Ook bij de receptie: een cafetaria waar u worstjes, kebab, hamburgers en patat kunt kopen.

Fyren is het restaurant annex café. Het is gevestigd in een vuurtoren die nog steeds dienst doet voor het scheepvaartverkeer op het Vänern. Het restaurant heeft een mooie menukaart en serveert ook buffetten. In de gezellige pub met entertainment kunt u zich ook 's avonds nog vermaken.

Vänern Lake Resort beschikt ook over een servicegebouw. Verder sauna. Verhuur van boten en kano's. Activiteitenprogramma. Speelplaats voor kinderen.


KAMPEERHUTTEN

 

type 1: Eenvoudige hut met 2-4 bedden, een kleine tafel, fornuis en koelkast. N.B. Geen toilet of douche in de hut. Servicegebouw op 50-150 meter.
type 2: Hut met 2-4 bedden, een keukentafel, kitchenette, koelkast, koffiezetapparaat, toilet en douche.
type 3: Hut type 3 heeft een slaapkamer met 4 bedden. Volledig uitgeruste keuken, fornuis, oven, koelkast, koffiezetapparaat, keukentafel, bank, tv, wc en douche. Ook een kleine veranda met afdak.
type 4: Hut type 4 heeft 3 aparte slaapkamers met in totaal 8-9 bedden. Volledig uitgeruste keuken, fornuis, oven, koelkast, koffiezetapparaat, keukentafel, bank, tv, wc en douche. Ook een grote veranda met tuinmeubilair en barbecue.
type 5: Hut type is de nieuwste variant op de camping. Met 2 aparte slaapkamers met in totaal 6 bedden. Volledig uitgeruste keuken, fornuis, oven, vaatwasser, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, eettafel, bank, tv. Grote badkamer met bad, wc en douche. Op het prachtige terras tuinmeubilair en een eigen barbecue.

Het is niet bekend of dekbedden en kussens aanwezig zijn.

 

 

Prijzen

Prijslijst Säffle, Duse Udde Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode type 1 type 2 type 3 type 4 type 5
1/5-30/9 aanvraag aanvraag aanvraag aanvraag aanvraag
prijs per nacht in € 2015