Säffle, Duse Udde Camping

Duse Udde Camping - Algemeen

Pal aan het weidse Vänermeer, het grootste meer van Zweden, ligt Duse Udde Camping. Ervaar zelf hoe indrukwekkend dit uitgestrekte Vänern meer is dat vlak voor u ligt. Duse Udde Camping is dé vakantiebestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een mooie plek, die tegelijkertijd ook heel ontspannend is. Niet alleen het meer is prachtig, dat geldt ook voor de omgeving van de camping. Strand, groene bossen en kliffen zorgen voor een afwisselend landschap. Kortom, natuur in overvloed!

De camping biedt plaats aan tenten, caravans, campers maar er staan ook diverse types campinghutten en vakantiebungalows. Duse Udde Camping is prima voor een vakantie met het hele gezin, maar uiteraard ook voor andere vakantiegangers. Bij de receptie kunt u broodjes en gebak kopen. Bovendien kunt u op het terras genieten van een kop koffie en het uitzicht. Ook bij de receptie: een cafetaria waar u worstjes, kebab, hamburgers en patat kunt kopen.

Fyren is het restaurant annex café. Het is gevestigd in een vuurtoren die nog steeds dienst doet voor het scheepvaartverkeer op het Vänern. Het restaurant heeft een mooie menukaart en serveert ook buffetten. In de gezellige pub met entertainment kunt u zich ook 's avonds nog vermaken.

Duse Udde Camping beschikt ook over een servicegebouw. Verder sauna. Verhuur van boten en kano's. Activiteitenprogramma. Speelplaats voor kinderen

Duse Udde Camping - Kampeerhutten

2 pers kampeerhut 10m2: eenvoudige hut met 2 bedden, fornuis en koelkast. N.B. Geen toilet of douche in de hut. Servicegebouw op 50-150 meter
4 pers kampeerhut 12m2: eenvoudige hut met 2 stapelbedden, fornuis en koelkast. N.B. Geen toilet of douche in de hut. Servicegebouw op 50-150 meter

Duse Udde Camping - Bungalows

2 pers bungalow 23m2: eenvoudige bungalow met 2 bedden, kitchenette, koelkast, koffiezetapparaat, toilet en douche.
4 pers bungalow 23m2: eenvoudige bungalow met 2 stapelbedden, kitchenette, koelkast, koffiezetapparaat, toilet en douche.
4 pers bungalow 26m2: huisje met 1 slaapkamer met 2 stapelbedden, keuken met keukengerei, eethoek, bank, televisie, toilet en douche.
6 pers bungalow 44m2: huisje met 2 slaapkamers (2 stapelbedden en 2 persoonsbed) volledige ingerichte keuken, eethoek, bank, televisie, toilet en douche.
8 pers bungalow 44m2: huisje met 3 slaapkamers (2 stapelbedden en 2 persoonsbed en uitschuifbaar bed) volledige ingerichte keuken, eethoek, bank, televisie, toilet en douche.

Klik op bovenstaande foto's om de juiste foto's te zien die bij bovenstaande huisjes horen.

Duse Udde Camping - Omgeving

  • kanovaren
  • roeiboot
  • fietsen
  • wandelen
  • minigolf
  • Lurö
  • Säffle Hembygdsgård
  • Medborgarhuset
  • Kulturhuset Silvenska Villan

 

Prijzen

Prijslijst Säffle, Duse Udde Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 pers huisje 23m2 tweepers. bed 4 pers huisje 23m2 2 stapelbedden 6 pers huisje 44m2 (3 slpk) 8 pers huisje 44m2 ( slpk) kampeerhut 2 bed kampeerhut 4 bed
Gehele jaar 90 106 175 186 59 65
prijs per nacht in € 2020
Zomerrondreis Zweden Gustav: Tived, Dalarna en Värmland

Alles wat Zweden tot een afwisselend, mooi en prettig vakantieland maakt, vindt u in deze reis. Van uitgestrekte bossen tot prachtige heldere meren. Van prachtig heuvellandschap tot eindeloze vergezichten. Deze zomerrondreis Zweden is voor de echte natuurliefhebber.Kindvriendelijke Vakantie in Zweden en Denemarken Oscar: Astrid Lindgrens Wereld en Legoland

Dit is de reis voor gezinnen met kinderen! Tijdens deze rondreis verblijft u in drie verschillende parken in Zweden en Denemarken waar veel uitstapjes en activiteiten voor jong en oud mogelijk zijn.