Saltstraumen, Saltstraumen Camping bungalow

Bekijk foto's

Saltstraumen Camping is een familievriendelijke camping en ligt op loopafstand van de grootste maalstroom ter wereld. De omgeving is een beschermd natuurgebied. Bodø, een grote plaats, ligt op 35 km afstand. Hier vandaan gaan er dagelijks meerdere overtochten naar de verbazingwekkend mooie eilandengroep Lofoten.

Accommodatie
Saltstraumen Camping heeft 4 kampeerhutten, 19 bungalows en 4 appartementen. 
De bungalows beschikken over 1 of 2 slaapkamers met stapelbed. Er is een kleine kitchenette aanwezig en u heeft uw eigen douche en toilet. Het zijn eenvoudige huisjes. 

Omgeving
Saltstraumen camping ligt praktisch aan de RV17, 33km van Bodø, dichtbij de Saltstraumen Brug. Saltstraumen is de wereldberoemde maalstroom waar 4 keer per dag 370 miljoen kubieke meter water zich door een nauwe doorgang perst. Doordat dit een fantastische voedingsbodem voor plankton is treft men hier grote hoeveelheden vis aan. Op een paar minuten lopen van de camping kun je hier dus fantastisch vissen! Maar ook als u niet zo van vissen houdt is het wel de moeite waard om de maalstroom een bezoekje te brengen. De natuur laat hier de enorme krachten zien die in haar schoonheid verborgen zitten. Het is absoluut een spectaculaire ervaring!

Prijzen

Periode 2021 1 slaapkamer (1 pers) 1 slaapkamer (2 pers) 2 slaapkamers (3 pers) 2 slaapkamers (4 pers)
1 mei - 30 sept € 136 € 148 € 190 € 201

! Extra toeslag: eindschoonmaak NOK300