Saltstraumen, Saltstraumen Hotel

Saltstraumen hotel en bungalows
Het hotel is ideaal gelegen in een prachtig landschap met ‘s werelds sterkste maalstroom vlak voor de deur. Hier zult u goed slapen, het is er zeer rustig en vredig, er is voldoende frisse lucht en een prachtige natuur rondom het hotel. In totaal zijn er 28 tweepersoonskamers allemaal met douche en toilet. Er zijn enkele familiekamers en kamers die geschikt zijn voor rolstoelgebruikers.


Een hotel met potentie, u bent ver van de hectiek van de stad, hier bij de Saltstraumen vindt u rust maar kunt u ook genieten van de unieke natuur. Er worden activiteiten georganiseerd als u dat wenst. De maaltijden zijn goed en de gemeenschappelijke ruimtes sfeervol. De mensen zijn vriendelijk en een goede service staat hoog in hun vaandel.

Naast het hotel liggen de 12 luxe bungalows idyllisch bij elkaar. Woonkamer met zit- en eethoek en volledig ingerichte keukenhoek. Twee slaapkamers met in beide twee benedenbedden en een badkamer met douche en toilet. In de 5 nieuwste bungalows is een vaatwasmachine, wasmachine en magnetron.

 

 

Prijzen

Prijslijst Saltstraumen, Saltstraumen Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
1/6-30/9 94 39
rest van het jaar 85 39

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.


Autotour Thor: Tromsø, Lofoten, Vesterålen, kustweg 17

Een prachtige autotour waarbij u een fiks gedeelte van het mooie en uitdagende Noorwegen gaat 'ontdekken'. Zoals Oslo, de Dovrefjell en Trondheim met zijn Nidarosdom. Maar ook het Land van de Middernachtzon boven de poolcirkel en Tromsø, het Parijs van Het Noorden.Kijk ook eens naar:

Bodø, Scandic Havet Hotel
Scandic Havet hotel ligt aan de kade van Bodø en opende haar deuren in juli 2014. Het hotel is het hoogste gebouw van Noord-noorwegen. Scandic Havet ligt midden in het centrum van Bodø op slechts 5 minuten afstand van de trein, boot, but, hurtigruten en de luchthaven.
GLOMFJORD, GLOMFJORD HOTELL
Gelegen in het centrum van het oude industriestadje Glomfjord.