Sami avond Uløybukt

Sami avond Uløybukt

Een van de oudste levende culturen in Noorwegen is de Sami bevolking, een inheemse bevolking uit het Noorden. De Sami hebben een eigen cultuur, taal en geschiedenis. Ondanks de uitdagingen van de moderne samenleving is het Sami-volk erin geslaagd om hun unieke cultuur en trotse tradities te behouden.

Dit culturele avontuur vindt plaats in een Lavvu, een tipi-tent die door de Sami-bevolking wordt gebruikt. Hier krijgt u de kans om de Samische cultuur te verkennen met de hulp van een inheemse gids die je exclusief inzicht geeft in de Sami-manier van leven.

Prijzen

Prijslijst Sami avond Uløybukt (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

. Arctic Panorama Lodge
2 uur Sami ervaring € 70

prijs per persoon 2019-2020 in €.

Noorwegen Wintervakantie, 8-daagse reis Lissat

​Zin in een echte Noorwegen wintervakantie? Kom naar Noord-Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Norge Reiser biedt in samenwerking met Arctic Panorama Lodge een complete winterweek in Noorwegen aan. Kies zelf welke activiteiten u wilt ondernemen, denk aan een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen of een walvissafari. Arctic Panorama Lodge is gelegen op een prive-eiland en alles is zeer kleinschalig.