Sandnes, Kronen Gaard Hotel

Het Kronen Gaard Hotel ligt op 5 minuten rijden van het centrum van Sandnes. Het biedt een restaurant dat regionale gerechten serveert, een grote tuin en gratis WiFi en parkeergelegenheid. De luchthaven Stavanger Sola bevindt zich op 15 minuten rijafstand.

De moderne kamers van Hotel Kronen Gaard zijn voorzien van een televisie en een betegelde badkamer met douche. Sommige kamers beschikken over een zithoek.

Er zijn diverse recreatieve faciliteiten, zoals een speeltuin en een recreatieruimte met speelgoed en spelletjes. Het hotel heeft een restaurant en een bar waar zowel een heerlijk ontbijtbuffet als lunch en diner geserveerd worden. Het menu is gebaseerd op lokale ingrediënten.

Het hotel ligt aan de weg 13. Via deze weg, en een overtocht met de veerboot, rijdt u rechtstreeks in 1 uur naar de Preikestølen. Met de auto is het 12 minuten rijden naar de golfclub van Sola en 10 minuten naar het bedrijvenpark Forus. Vanaf het hotel is het 15 minuten rijden naar het stadscentrum van Stavanger.

Prijzen

Prijslijst Sandnes, Kronen Gaard Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
20/6-21/8 77 141 51

Prijs per persoon per nacht in 2019 in €.

Autoroute Noorwegen Thrijm: hoofdsteden, Hardangervidda en Sognefjell

De eerste kennismaking met Noorwegen bij deze autoroute is de Oslofjord met aan het eind daarvan de hoofdstad van Noorwegen: Oslo. U bezoekt de provincie Telemark met het Telemarkkanaal, het Setesdal en de Preikestolen, een rotsplateau met een fantastisch uitzicht over de Lysefjord.Kijk ook eens naar:

STAVANGER, COMFORT HOTEL STAVANGER
Centraal gelegen in het hart van Stavanger. Iedereen doet z'n best het u naar de zin te maken in dit comfortabele, moderne hotel met huiselijke sfeer.
STAVANGER, RADISSON SAS ATLANTIC HOTEL
Centraal gelegen in het hart van Stavanger aan het Breiavannet. Iedereen doet z?n best het u naar de zin te maken in dit comfortabele, moderne hotel
STAVANGER, THON HOTEL MARITIM
In het centrum van Stavanger gelegen, met prachtig utizicht over het Breiavannet.
STAVANGER, VICTORIA HOTEL
Het Victoria Hotel - een hotel midden in het centrum van Stavanger, bij de haven met een mooi uitzicht over Vågen en Byfjorden.