Sandnes, Vølstadskogen Hytter (bungalow)

Bekijk foto's

Vølstadskogen Hytter og Camping is een kleine camping en is het gehele jaar geopend. De schitterende omgeving is heerlijk rustig en toch ligt het centrum van Sandnes maar 2,5 km verderop en is het slechts 15 km naar Stavanger.

Accommodatie
Appartement type B:
30 m², eenvoudige huisjes met kleine woonkamer, TV, keuken en 2 slaapkamers met in totaal 4 bedden (2x stapelbed) met dekbedden en kussens. Badkamer met douche en toilet.

Huisje type A:
55 m2, gezellig ingerichte huisjes met ruime woonkamer, TV, keuken en 2 slaapkamers met in totaal 6 bedden (2x stapelbed) met dekbedden en kussens. Badkamer met douche en toilet.

Omgeving
Er is een supermarkt in de buurt. vanuit Vølstadskogen heeft u diverse mogelijkheden voor leuke dagtochten en excursies. De Lysefjord, de Preekstoel, het Utstein klooster zijn een aantal voorbeelden maar ook de zandstranden van de Noordzee kust, het Kongeparken (pretpark) en Havanna Badeland (groot zwembad) zijn mogelijkheden. Er is altijd wel iets leuks te doen hier! In Sandnes is het ook heerlijk shoppen. In de kleine straatjes of juist in Kvadrat het grootste shopping centrum van Noorwegen met diverse factory outlets. Het pittoreske oude centrum van vis- en oliestad Stavanger is een bezoek meer dan waard, net als de haven met zijn vismarkt!

! Extra toeslag: linnen NOK112
! Honden niet toegestaan