Sandtorg, Sandtorgholmen Hotel

Sandtorgholmen Hotel - Algemeen

Deze unieke locatie dateert uit 1557. Harstad ligt op 30 km en de dichtstbijzijnde luchthaven op ca. 28km. Het oudste huis is uit 1750. De verschillende gebouwen zijn gerenoveerd en hebben een prima standaard. ‘de pier’ is gebouwd in 1906 en functioneerde als postkantoor.

Sandtorgholmen Hotel - De kamers

In de verschillende huizen zijn suites, 1-, 2- en 3 persoonskamers. Allen in zeer hoge standaard gerenoveerd en met behoud van de authentieke sfeer zeer stijlvol ingericht.

 Sandtorgholmen Hotel - Omgeving

• boottocht naar de Trollfjord
• Galerie Dagfinn Bakke, Noordnoors kunstenaarscentrum
• Kabelvåg met aquarium, Lofotmuseum
• Lofotr, vikingmuseum
• Henningsvær, met galerie Lofotens Hus/Karl Erik Harr
• Glasshytte, glasblazerij bij Vikten
• zeevissen

Prijzen

Prijslijst Sandtorg, Sandtorgholmen Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

gehele jaar 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension Single toeslag
Sea House 103 139 65
Main House 188 221 65

Prijs per persoon in € 2020

Fly-drive Noordkaap Nanna: Tromsø, Lapland en de Lofoten

Tijdens deze fly-drive Noordkaap reis komt u langs veel van de hoogtepunten van Noord-Scandinavië. U maakt kennis met de cultuur van de Samen, de oorspronkelijke bevolking van Lapland, en hun rendieren die grazen in het ruige toendragebied van Lapland.Autovakantie Odin: Lapland, Noordkaap, Lofoten

Een bijzondere autovakantie met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. Als het weer het toelaat kunt u 's nachts op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon.Kijk ook eens naar:

NARVIK, QUALITY HOTEL GRAND ROYAL
Midden in het centrum gelegen, tussen twee winkelcentra en tegenover een schitterend park en op een steenworp afstand van de fjorden ligt dit hotel.
Stokmarknes, Vesterålen kysthotel
Het Vesterålen kysthotel bevindt zich in het centrum van Stokmarknes en beschikt over 2 restaurants. In het café van het hotel zijn warme dranken en snacks verkrijgbaar. Verder biedt het hotel een solarium en een hot tub. Het hotel organiseert verschillende activiteiten, zoals vistochten en walvissafari's.