Sandviken, Högbo Brukshotell

Bekijk foto's

Högbo Brukshotell

Het Hogbo Brukshotell is gevestigd in een voormalig staalfabriek in het dorp Hogbo, ongeveer 5 km vanaf het centrum van Sandviken. Dit hotel ligt in een prachtige omgeving waarin u heerlijk tot rust kunt komen en kunt genieten van de prachtige natuur.

Hogbo Brukshotell - kamers

Het Hogbo Brukshotell beschikt over 109 kamers. De helder ingerichte kamers beschikken over een tv, een eigen badkamer met een douche. Ze hebben een eigen kitchenette of bieden toegang tot een gemeenschappelijke keuken. Sommige kamers zijn voorzien van koffie en thee faciliteiten.

Hogbo Brukshotell - hoofdzaken

- gratis WIFI
- gratis parkeren
- restaurant
- rookvrije kamers
- huisdieren zijn op verzoek toegestaan (er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden)
- 109 hotelkamers

Activiteiten

's Zomers zijn er activiteiten zoals kanoën en zwemmen mogelijk. Daarnaast kunt u heerlijk wandelen via verschillende routes rondom de Hogbo zee. Denk ook aan mountainbiken, hard lopen enz. In de winter kunt u direct vanaf het hotel langlaufen. Door een koelspiraal van 2 km. is dit gebied zeer vroeg in het seizoen al sneeuw zeker. Tevens kunt u er ski's huren. Tevens vindt u er een sauna, welness en een binnenzwembad.

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag

prijs op aanvraag

Kijk hier ook eens naar

Bergby, Hedenstugan b&b Hotel

In het dorpje Bergby, in een bosrijke omgeving, ligt het Hedenstugan Bed & Breakfast Hotel.

  • Vanaf € 61

Åmotsbruk, Stilleben

Je kan kiezen voor een 1- of 2-persoonskamer. Daarnaast kan je opteren om een kamer met gedeelde of eigen badkamer te reserveren. Voor kinderen die op dezelfde kamer slapen zijn speciale kortingen beschikbaar. Ons biologisch ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtkamer en zitruimte waar u tot rust kan komen met een goed boek. Bij mooi wordt het ontbijt geserveerd in de tuin, met zicht op de heuvels rondom. Je kan tijdens de zomer ook gebruik maken van ons ponton aan het water en de kano, om zo een heerlijke tocht maken over het meer!