Tynset, Savalen Fjellhotell appartement Santastreet

Gedurende de laatste 45 jaar heeft de familie Hekto de oude berghut in een modern en attractief resort omgetoverd van meer dan 7.000 m². Het is zeer idyllisch gelegen in het noordelijk deel van Østerdalen, circa 330 km vanaf Oslo en 80 km vanaf Røros, het mijnstadje dat op de wereld erfgoedlijst van UNESCO staat. De focus van de eigenaren is een service gericht verblijf waar de gasten het naar hun zin hebben.


Santa Street
appartementen
2-9 personen
opp. 45 m² (2-5 personen) en 8 van 68 m² (6-9 personen)
In het centrum van Savalen gelegen met alle activiteiten op loopafstand bereikbaar. Een gezellige straat met een vriendelijke sfeer. In totaal zijn er 18 appartementen onderverdeeld in 10 van 45 m² (2-5 personen) en 8 van 68 m² (6-9 personen). Alle appartmenten hebben vloerverwarming en zijn van zeer goede standaard. Ze beschikken over een ruime woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen TV, volledig ingerichte keukenhoek met vaatwasmachine, fornuis, magnetron, koffiezetapparaat, koel/vries combinatie en waterkoker. Badkamer met douche en toilet. Er zijn 2 of 3 slaapkamers.

 

Prijzen

Prijslijst Tynset, Savalen Fjellhotell appartement Santastreet (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode appartement 45m2 appartement 60m2 appartement 68m2
gehele jaar aanvraag aanvraag aanvraag

Prijs op aanvraag.

Asen, 15 daagse rondreis Røros, Geiranger, Lusterfjord en Fagernes

Als u van rust en ruimte houdt, is de regio rond het Femundmeer in Hedmark een voltreffer. Een ideaal gebied om te wandelen en te kanoën. En de mogelijkheid om een kijkje te gaan nemen in Røros, een oud mijnstadje dat op de lijst van Wereld Erfgoed van de UNESCO staat. En daarna komen de indrukwekkende fjorden aan de beurt.Geirangerfjord zien? reis Thialf

Maar het Geirangerfjord is niet het enige moois tijdens deze rondreis. U komt in het mooie Hedmark in het oosten van Noorwegen de ideale plek om tot rust te komen, hier vindt u natuur, rust en ruimte in overvloed. Hier kunt u lekker te ontspannen met activiteiten zoals wandelen, golfen of vissen.