Schatten van de Zweedse natuur, Nationaal Park Tiveden in Zweden

Bekijk foto's

Tijdens een fantastische wandeling maakt u kennis met het Nationale park Tiveden en het oude bos. Voordat u het park ingaat, leert u vuur en eenvoudige ambachten maken. Kom langs en ervaar de schatten van de Zweedse natuur in Tiveden. Deze excursie duurt 4 uur en start om 09:00 uur. Maximum aantal deelnemers is 8.

De tour begint met een korte wandeling in het Nationale park Tiveden, waar u een pad in het oude bos neemt. De omliggende omgeving van het bos en de rust is zeker om van te genieten. Vervolgens gaat u buiten het nationale park naar de wildernislounge, waar u op verschillende manieren leert om vuur te maken en hoe hier verantwoordelijk mee om te gaan.

Ook is er gelegenheid om zelf handwerk te maken tijdens de rondleiding, bijvoorbeeld een fakkel of teer. Buiten koken is ook onderdeel van het programma. Brood bakken in een braadpan of bijvoorbeeld vis roken in een rook-ton. De maaltijd is inbegrepen. Evenals drankjes. Kom langs bij Naturguide Tiveden en ervaar en ontdek de diversiteit van de Zweedse natuur.

Prijzen

Periode Prijs per persoon
Midden juli Op aanvraag

Inclusief
 Alles wat u bij deze excursie maakt als handwerk
 Een maaltijd met drinken. Vegetarische alternatieven mogelijk
 Een gids gedurende de hele excursie.