Senjahopen, Mefjord Brygge

Mefjord Brygge

Mefjord Brygge ligt tussen de bergen en fjorden op Senja eiland in Noord-Noorwegen. Zij verhuren 20 vissersboten, begeleide tochten naar Aurora Borealis, walvissen safari's, zeearenden en er is mariene landschap te zien. Mefjord Brygge ligt aan Senja National Tourist Road tussen Lofoten, Kvaløya en Tromsø, 1 uur rijden van Finnsnes.

Mefjord Brygge - accommodatie

Mefjord Brygge biedt 3 soorten accommodatie's aan bij:
- De Noorderlicht apartementen
- De grote huizen (boven)
- De kleine huisjes (onder)

De noorderlicht appartementen
Deze appartementen zijn Mefjord Brygge's nieuwste investering (2016). Deze liggen aan het water, en elk appartement heeft toegang tot een ruim terras met uitzicht op zee. De appartementen zijn zeer comfortabel en modern. Ze hebben elk 5 slaapkamers (3 x eenpersoons, 2 x 2 persoons), een grote woonkamer, ruime, volledig uitgeruste keuken en 2 toiletten+badkamers.

De grote huizen (boven)
Elk appartement heeft een klein terras met uitzicht op zee. Ze hebben een woonkamer met kabel-tv en draadloos internet, een slaapkamer met 2 x stapelbedden en loft met 2 normale bedden (reguliere trap naar de loft), een volledig uitgeruste keuken en een ruime en luchtige badkamer.

De kleine huizen (onder)
Elk van de kleine huisjes heeft een klein terras met uitzicht op zee. Ze hebben een woonkamer met kabel-tv en draadloos internet, volledig uitgeruste keuken, slaapkamer met 1 x stapelbed en een grote, ruime badkamer.

Mefjord Brygge - restaurant

Het Noorse food restaurant biedt uitstekende traditionele Noord Noorse gerechten die uw verblijf in Mefjord Brygge zeker zal voltooien. De meeste gerechten zijn lokale specialiteiten, maar er wordt ook internationaal eten geserveerd. Bij speciale gelegenheden is er een buffet, waar je bijvoorbeeld een aantal Noord-Noorse gerechten kunt proberen.
U bent ook van harte welkom om een ​​drankje te krijgen in de bar. Naast de normale openingsuren, hebben we een speciaal evenement genaamd 'Fisherman's woensdag "en meestal zaterdagavond een feestavond, waar de lokale bevolking komt om te drinken en dansen.

Mefjord Brygge - Faciliteiten

Reizen kan vermoeiend zijn. Dus kunt u hier genieten van een hot tub na een dag vol nieuwe indrukken.
Er is een hottub, sauna en solarium aanwezig.

Prijzen

Prijslijst Senjahopen, Mefjord Brygge (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode bij 2 personen bij 4 personen
kleine cabin 1 slaapkamer 144 -
grote cabin 2 slaapkamers + loft 165 227
Huisje 4 slaapkamers (2-6 personen) 165 227
Huisje 5 slaapkamers (2 - 8 personen) 175 238
Northern lights appartementen 185 248

Prijs per nacht in 2018 in €. 

Fly-drive Lofoten Roskwa

Geniet tijdens deze fly-drive Lofoten reis van de historische en natuurlijke pracht van het echte Noorwegen en onderga de grootsheid van de ongerepte wildernis van dit spectaculaire gebied in het hoge noorden. Het rustieke landschap van Vesterålen, het fascinerende Senja, de magische Lofoten en het inspirerende Hamsunsrike.Vliegreis Walkure: onbekend Noord-Noorwegen

Onbekend maar zeker niet onbemind!! Voelt u zich aangetrokken tot de ruige wildernis maar kunt u ook genieten van de Sami cultuur en pittoreske vissersplaatsjes, fjorden, vogels en rendieren? Proef dan met deze prachtige rondreis de sfeer van het hoge noorden in een \'stille uithoek\' van Noorwegen.