Senjahopen, Mefjord Brygge

Mefjord Brygge

Mefjord Brygge ligt tussen de bergen en fjorden op Senja eiland in Noord-Noorwegen. Zij verhuren 20 vissersboten, begeleide tochten naar Aurora Borealis, walvissen safari's, zeearenden en er is mariene landschap te zien. Mefjord Brygge ligt aan Senja National Tourist Road tussen Lofoten, Kvaløya en Tromsø, 1 uur rijden van Finnsnes.

Mefjord Brygge - accommodaties 

Alle appartementen en huisjes van het Mefjord Brygge beschikken over een goed uitgeruste keuken, een eigen badkamer en een balkon of een patio. Ze hebben ook een zithoek en een flatscreen-tv

-Grote appartementen (boven)
-Kleine appartementen (onder)
-Noorderlichtappartementen (vooraan)

Mefjord Brygge - restaurant

Het Noorse food restaurant biedt uitstekende traditionele Noord Noorse gerechten die uw verblijf in Mefjord Brygge zeker zal voltooien. De meeste gerechten zijn lokale specialiteiten, maar er wordt ook internationaal eten geserveerd. Bij speciale gelegenheden is er een buffet, waar je bijvoorbeeld een aantal Noord-Noorse gerechten kunt proberen.
U bent ook van harte welkom om een ​​drankje te krijgen in de bar. Naast de normale openingsuren, hebben we een speciaal evenement genaamd 'Fisherman's woensdag "en meestal zaterdagavond een feestavond, waar de lokale bevolking komt om te drinken en dansen.

Mefjord Brygge - Faciliteiten

Reizen kan vermoeiend zijn. Dus kunt u hier genieten van een hot tub na een dag vol nieuwe indrukken.
Er is een hottub, sauna en solarium aanwezig.

Prijzen

Prijslijst Senjahopen, Mefjord Brygge (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode klein appartement groot appartement noorderlicht appartement
hoogseizoen 145 227 vanaf 269

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €.

Eindschoonmaak en bedlinnen zijn inbegrepen. 

Honden niet toegestaan.