Sigulda, SPA Hotel Ezeri

Bekijk foto's

Spa hotel Ezeri - Algemeen


Het hotel ligt vlak bij Sigulda, aan het meer. Hier vindt u prachtige, goed uitgeruste hotelkamers en vele andere faciliteiten. Het hotel beschikt over vergaderzalen, het restaurant Gadalaiki en een spacentrum met een sauna, een aromastoombad, zwembaden, een hot tub en verschillende soorten massages en behandelingen. Voor bepaalde kamers is het 1 uur per dag gratis.
Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u een wandeling maken over de paden door de tuin van Liefde, genieten van de schoonheid van bloemen en luisteren naar de vogels en het bruisende water.

Spa hotel Ezeri - De kamers

De standaardfkamers zijn net iets eenvoudger dan de de luxekamers. Alle kamers zijn modern ingericht en voorzien van eigen faciliteiten. Het hotel beschikt over 30 kamers.

Spa hotel Ezeri - Omgeving

Sigulda staat bekend om het kasteel van de 'Livonoan Order'. het kasteel van Turaidas en bijbehorend museum. Ook diverse natuurbelevenissen liggen om de hoek. In Sigulda is het mogelijk e-bikes te huren. Vraag naar de mogelijkheden.
Sigulda ligt middenin Gaija Nationaal Park. Sinds enkele jaren is de stad een belangrijk wintersportcentrum met een bobsleebaan (waar je vanaf kan gaan) en ski-pistes op de hellingen. In 1207 werd hier door de Orde van de Zwaardbroeders een kasteel gebouwd. Heden ten dage is het een ruïne. Het Gauja Nationaal Park is een prachtig wandelgebied dat met de Ligatne Nature Trails een uitgebreid netwerk van wandelpaden bezit.

Extra prijs informatie