Skaland, Hamn I Senja Hotel

Bekijk foto's

Hamn i Senja in Senja Noorwegen

Hamn i Senja is een vakantie en conferentie oord gelegen aan de westkust van het eiland Senja. Dit is het tweede grootste eiland in het noorden van Noorwegen. Senja ligt in een van de rijkste visgronden in de wereld van Noorwegen. De naam 'Hamn' betekent de haven.
Senja staat bekend als 'Noorwegen in het miniatuur' en kan een unieke diversiteit en diepe ervaring van de natuur het hele jaar door aanbieden.

 

Kamers in Hamn i Senja

Zij bieden 65 kamers aan. De mini-kamers bevinden zich in het apartement. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke sauna, een hot tub en barbequefacaliteiten.

Hoofdzaken

- gratis WIFI
- gratis parkeren
- restaurant a la carte
- rookvrije kamers
- huisdieren zijn gratis toegestaan
- 65 hotelkamers

Activiteiten

Husfjellet is in de zomer een eldorado voor wandelaars. Dit gebied biedt voor alle wandelaars een ruime keuze aan paden. Men herbergt eenvoudige to meer uitdagende paden.
Daarnaast kunt u ook heerlijk fietsen langs langgerekte zandstranden, bergen en de fjorden. En wat dacht u van vissen en overige watersporten zoals raften op open zee, kajakken op het fjord? Geen probleem in dit prachtige gebied.

 

 

 

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
1/1- 15/2 & 1/5-30/9 99 160
16/2-30/4 &1/10-31/12 94 155

prijs per persoon per nacht 2018 in €

Kijk hier ook eens naar

Andenes, Hotell Marena

Uw overnachting wordt een avontuur in het nieuwste hotel van de Lofoten en Vesterålen waar de natuur een onderdeel van uw omgeving is.

  • Vanaf € 84

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Magische winterweek in Hamn I Senja

Ervaar het noorderlicht direct vanuit je verblijf op een afgelegen baai in Noord-Noorwegen.

  • ...
  • 8 dagen
  • apr - sept
  • Vanaf €