Skaland, Hamn I Senja Hotel

Hamn i Senja in Senja Noorwegen

Hamn i Senja is een vakantie en conferentie oord gelegen aan de westkust van het eiland Senja. Dit is het tweede grootste eiland in het noorden van Noorwegen. Senja ligt in een van de rijkste visgronden in de wereld van Noorwegen. De naam 'Hamn' betekent de haven.
Senja staat bekend als 'Noorwegen in het miniatuur' en kan een unieke diversiteit en diepe ervaring van de natuur het hele jaar door aanbieden.

 

Kamers in Hamn i Senja

Zij bieden 65 kamers aan. De mini-kamers bevinden zich in het apartement. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke sauna, een hot tub en barbequefacaliteiten.

Hoofdzaken

- gratis WIFI
- gratis parkeren
- restaurant a la carte
- rookvrije kamers
- huisdieren zijn gratis toegestaan
- 65 hotelkamers

Activiteiten

Husfjellet is in de zomer een eldorado voor wandelaars. Dit gebied biedt voor alle wandelaars een ruime keuze aan paden. Men herbergt eenvoudige to meer uitdagende paden.
Daarnaast kunt u ook heerlijk fietsen langs langgerekte zandstranden, bergen en de fjorden. En wat dacht u van vissen en overige watersporten zoals raften op open zee, kajakken op het fjord? Geen probleem in dit prachtige gebied.

 

 

 

Prijzen

Prijslijst Skaland, Hamn I Senja Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
1/1- 15/2 & 1/5-30/9 99 160
16/2-30/4 &1/10-31/12 94 155

prijs per persoon per nacht 2018 in €

Kijk ook eens naar:

Andenes, Hotell Marena
Uw overnachting wordt een avontuur in het nieuwste hotel van de Lofoten en Vesterålen, Hotell Marena in Andenes, waar de natuur een onderdeel van uw omgeving is. Hotell Marena is het nieuwste hotel van de stad. Het personeel zal er alles aan doen om u een onvergetelijke ervaring te geven.