Skien en Zeilen Noord-Noorwegen, 8 dagen per zeilschip Rembrandt van Rijn

Skien en Zeilen Noord-Noorwegen

Zeilschip Rembrandt van Rijn
Zeilschip Rembrandt van Rijn

34 passagiers
17 twee-persoons hutten

Lengte 56.0m
Breedte 7.0m
Diepte 2.5


Tromsø Highlight
Tromsø Highlight

Het avontuur begint in Tromsø, het Parijs van het Noorden. In de avond zullen we vertrekken uit deze stad vol Noorse en Sami geschiedenis. U dient vóór 17.00 uur aan boord te zijn.


Arnøya, Noord Noorwegen
Arnøya, Noord Noorwegen

In de ochtend gaan we de eerste landing maken in Akkarfjord. Als het weer te toelaat, kunnen we voor de eerste keer gaan skiën vanaf de top van de Trolltinden, 850 m hoog. Van hier heeft u een prachtig uitzicht over de kustlijn van Noord-Noorwegen. Het schip blijft nog een nacht in deze omgeving, om de volgende dag nog een ski-mogelijkheid aan te bieden, bijvoorbeeld vanaf de top van de Arnoyhogda, 1170 m hoog.


Seiland, Noord Noorwegen
Seiland, Noord Noorwegen

Dit programma is ontworpen voor ervaren ski-bergbeklimmers die technieken beheersen voor zowel beklimming als afdaling van uitdagende, met sneeuw bedekt bergachtig terrein. De komende dagen zult u tippen van 800 tot 1100 m hoog beklimmen, en vervolgens vanaf die punten naar beneden skiën. De route is afhankelijk van het weer, de zee, het wild en de sneeuwcondities.


Alta highlight
Alta highlight

Helaas is het avontuur weer ten einde gekomen. Om 9 uur gaat u van boord in het pittoreske stadje Alta, en zult u richting het vliegveld gaan om via Oslo terug naar Amsterdam te vliegen.


LET OP: De route van Skien en Zeilen Noord-Noorwegen wordt hierboven beschreven. De getoonde route is een indicatie. Het programma kan afwijken, afhankelijk van de lokale ijs- en weersomstandigheden, de beschikbaarheid van de landingsplaatsen en kansen om wilde dieren te zien. De uiteindelijke route wordt bepaald door de expeditieleider aan boord. Flexibiliteit is van essentieel belang voor deelnemers van expeditie reizen.

Reisdata

27 maart - 3 april 2021 (RVR13)

3 april - 10 april 2021 (RVR14) (Let op! Route is Alta - Tromsø)

10 april - 17 april 2021 (RVR15) 

Skien en Zeilen Noord-Noorwegen

Skien en Zeilen Noord-Noorwegen, deze 8 daagse reis start in Tromsø, het Parijs van het Noorden, en eindigd in Alta, de stad van de Noorderlichtkathedraal. Tijdens deze reis krijgt u de gelegenheid om off-piste te skieën op een aantal van de beste en grootste hellingen in Noord-Noorwegen.

Skien en Zeilen Noord-Noorwegen - highlights

Hoge pieken zoals Stoltind tot 962 meter hoog, Øksfordjøkelen tot 1,175 meter hoog en Nordmannsfjellet, tot 844 meter hoog. 

Skien en Zeilen Noord-Noorwegen - ski-alpinisme 

Deze sportieve en intensieve activiteit zal skiërs aanspreken. Ski-alpinisme tochten worden begeleid door officieel erkende berggidsen. Deelnemers moeten ervaren zijn in ski-alpinisme en de basisprincipes van het alpineskiën en cross-countryskiën kunnen toepassen (klimmen en afdalen op off-piste terrein met potentieel moeilijke sneeuwcondities). De beklimmingen zijn soms steil (35 graden of meer) en het is noodzakelijk om ervaring te hebben met het maken van scherpe bochten tijdens het klimmen en afdalen.Prijslijst Skien en Zeilen Noord-Noorwegen, 8 dagen per zeilschip Rembrandt van Rijn (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vanafprijs per persoon RVR13 | 27 maart - 3 april 2021 RVR14 | 3 - 10 april 2021 RVR15 | 10 - 17 april 2021
3-persoons hut patrijspoort 2200 2200 2200
2-persoons binnenhut 2400 2400 2400
2-persoons hut patrijspoort 2750 2750 2750

Prijzen in €

Inclusief:

De reis aan boord zoals aangegeven in de reisbeschrijving.

Alle maaltijden aan boord gedurende de reis, inclusief snacks, koffie en thee.

 Alle Zodiac cruises, excursies aan wal en groepsactiviteiten gedurende de reis.

Alle lezingen en presentaties aan boord gegeven door ons ervaren expeditie team.

Gebruik van sneeuwschoenen.

Transfers en bagageafhandeling tussen de luchthaven, hotels en het schip voor de passagiers op de groepsvluchten van en naar Longyearbyen.

Diverse havengelden en belastingen tijdens de reis aan boord.

AECO toeslagen en gouvernementele belastingen.

Uitgebreide informatie materialen voor uw vertrek.

Exclusief:

! Vliegtickets, hetzij op lijn- of chartervluchten (mits anders aangegeven).

! Arrangementen voor - en na de reis aan boord.

! Paspoort en visum kosten.

! Aankomst en vertrek belastingen.

! Maaltijden aan wal.

! Bagage, annulering en persoonlijke verzekering (dit wordt sterk aanbevolen).

! Extra baggage en kosten van persoonlijke aard, zoals kosten voor de bar, telecommunicatie en de wasserij.

! De gebruikelijke fooi aan het eind van de reis voor personeel aan boord (richtlijnen worden verstrekt).

Voorwaarden Ocean Wide
Oceanwide Expeditions heeft het recht om de afgesproken prijs te verhogen als zij te maken krijgen met onvoorziene prijsstijgingen (van bijvoorbeeld wisselkoersen, aanbieders van accommodaties, luchtvaartmaatschappijen, belastingen, havengelden en brandstofprijzen) die invloed hebben op de kosten van de reis. Als een prijsverhoging door Oceanwide Expeditions noodzakelijk wordt geacht, zijn zij verplicht om de betrokken klanten hierover schriftelijk te informeren, uiterlijk 60 dagen voor voor de vertrekdatum van de reis. Prijsverhogingen binnen 60 dagen voor de afvaartdatum zijn niet toegestaan. Als de prijsstijging hoger is dan 5% van uw totale reissom, heeft u het recht om uw reis kosteloos te annuleren.