Skipsfjord, Nordkapp Camping kampeerhutten

Nordkapp Camping

Nordkapp Camping  - Algemeen

Skipsfjorden is een schatkamer van de natuur met een grote verscheidenheid aan planten, vogels en natuur. In deze schitterende sub-arctische omgeving vindt u deze bijzondere camping op ongeveer 8 km van Honningsvåg en 24 km van de Noordkaap. Een bezoek aan de Noordkaap is natuurlijk vanzelfsprekend maar een vogelsafari mag u hier ook niet missen. Voor een onvergetelijke ervaring, gaat u mee op vogelsafari naar de druk bevolkte vogelrots Gjesværstappan. Hier ziet u een gigantische kolonie papegaai-duikers maar ook zee-arenden, alken, drieteenmeeuwen en Jan van Genten.  In het Noordkaap museum in Honningsvåg wordt u geïnformeerd over het dagelijks leven in de vissersdorpjes op Magerøya door de eeuwen heen.  Voor een unieke ontmoeting kunt u de sami familie bezoeken. Ieder jaar in mei komt de familie met hun rendieren naar Magerøya. De rendieren verblijven dan op de zomerweiden en gaan in de herfst weer terug naar het vaste land van Finnmark.

Bij de receptie kunt u informatie krijgen over de activiteiten, wandeltochten en bezienswaardigheden in de omgeving van de Noordkaap en de rest van Finnmark. U kunt hier ook telefoonkaarten, levensmiddelen en souvenirs kopen.

De camping heeft twee moderne sanitair gebouwen met douches, toiletten, sauna, wasserij en een compleet ingerichte gastenkeuken. Deze moderne keuken biedt plaats aan 20 personen. Voor de kinderen op de camping is er een speelplaats. De speelplaats is niet omheind. Vlakbij de speelplaats is een gezellige grillhut.

Nordkapp Camping - Accommodatie

Nordkapp Camping og Vandrerhjem heeft 10 kampeerhutten met 3 of 4 bedden, kitchenette, koelkast en koud water. De moderne sanitairgebouwen liggen vlakbij de hutten.
De 5 bungalows hebben 2 tweepersoonskamers, badkamer, keuken en woonkamer met TV. De keuken is compleet ingericht.
U kunt eventueel kiezen voor een tweepersoonskamer of een familiekamer (6 pers.).  De kamers zijn voorzien van douche en toilet. In hetzelfde gebouw bevindt zich ook een compleet ingericht moderne gastenkeuken.

Nordkapp Camping  - Activiteiten

·    Knivskjelodden - het echte noordelijkste puntje van Europa
·    Julehuset (kersthuis) in Skarsvåg, het noordelijkste visserdorp van de wereld
·    vissen; zeewolf, kabeljauw en koolvis
·    wandelen
·    Skipsfjord uitzicht punt

Prijzen

Prijslijst Skipsfjord, Nordkapp Camping kampeerhutten (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 - 4 personen kampeerhut 4 personen met d/t
1/6-8/6 & 28/8-30/9 80 171
9/6-27/8 81 175

Prijs per kampeerhut per nacht in 2020 in €.

Inclusief eindschoonmaak.
Linnen NOK 90.

Honden zijn toegestaan.

Hytter rondreis Heilagr: Finland en Noorwegen

Een mooie reis door het hoge noorden. Allereerst een kennismaking met Finland, het land met zijn vele duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Bij de passage van de poolcirkel in Finland kunt u zelfs kennismaken met de enige 'echte' kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon.Noordkaap huttentocht Reidun: Zweden en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van uw reis. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon.Kampeerhuttentocht Disa: Noorwegen, Noordkaap, Lapland en Lofoten

Een bijzondere reis met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon. Dankzij een extra dag in Skipsfjord (Noordkaap) heeft u ook een extra kans op de middernachtzon.