Skireis Spitsbergen, 8 dagen per zeilschip Rembrandt van Rijn

Skireis Spitsbergen, 8 dagen per zeilschip Rembrandt van Rijn


Zeilschip Rembrandt van Rijn
Zeilschip Rembrandt van Rijn

34 passagiers
17 twee-persoons hutten

Lengte 56.0m
Breedte 7.0m
Diepte 2.5


Spitsbergen
Spitsbergen

Een exacte dagplanning en routebeschrijving kan niet van tevoren gegeven worden. Daarvoor is deze reis te afhankelijk van de plaatselijke weers- en ijsomstandigheden. Ook de getijden, eventuele lawinedreigingen en wilde dieren spelen een rol in de uiteindelijke indeling van de reis. Het uiteindelijke programma wordt aan boord bepaald en daarbij zal rekening worden gehouden met alle passagiers.

De mogelijke route brengt u naar de regio's bij de Kongsfjorden, Isfjord en Prins Karls Forland. Dit is echter een ruwe indicatie vooraf. Het (ski)programma en de route zullen worden aangepast aan de heersende omstandigheden.

De expeditieleider aan boord van het schip is de persoon die uiteindelijk de beslissing maakt over het definitieve programma. Flexibiliteit is van cruciaal belang voor deelnemers van deze skireis Spitsbergen.


Randonnée skiën Spitsbergen
Randonnée skiën Spitsbergen

Randonnée skiën Spitsbergen zal sportieve skiërs aanspreken. Ski-alpinisme tochten worden begeleid door officieel erkende berggidsen.


LET OP: De route van skireis Spitsbergen wordt hierboven beschreven. De getoonde route is een indicatie. Het programma kan afwijken, afhankelijk van de lokale ijs- en weersomstandigheden, de beschikbaarheid van de landingsplaatsen en kansen om wilde dieren te zien. De uiteindelijke route wordt bepaald door de expeditieleider aan boord. Flexibiliteit is van essentieel belang voor deelnemers van expeditie reizen.

Reisdata

1 mei - 8 mei 2020 (RVR17)

8 mei - 15 mei 2020 (RVR18)

Skireis Spitsbergen

Deze 8-daagse skireis Spitsbergen, die is bedoeld voor ervaren skiërs, gaat met de zeilschip Rembrandt van Rijn naar Spitsbergen. Met dit prachtige zeilschip bereikt u de meest afgelegen plaatsen van Spitsbergen. Hier zal u gaan genieten van het bergbeklimmen, maar vooral ook van het off-piste skiën. Dit alles zal worden gedaan onder begeleiding van een gecertificeerde berg- en ski-gids.

Deze ski reis is uitsluitend geschikt voor de ervaren skiër, die de technieken van het beklimmen en afdalen van de besneeuwde bergen perfect beheerst. Uw off-piste alpineski technieken zijn hierbij ook erg belangrijk! Een gemiddelde dag tijdens deze reis zal bestaan uit het beklimmen van bergen van 700 - 850m hoog, om van daaruit naar beneden te skiën. Op zo'n dag bestaat dus de kans dat u bij elkaar opgeteld meer dan 1000m klimt. U moet dus ook de klimtechnieken goed beheersen en over een goede conditie beschikken.

Als u er dan voor kiest om aan deze unieke skireis Spitsbergen deel te nemen, heeft u gegarandeerd en fantastische en onvergetelijke ervaring. Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze dit ook gedaan hebben!

Skireis Spitsbergen - Algemene informatie

Het complete programma (zowel op zee als aan land) is afhankelijk van de lokale weersomstandigheden, de ijs- en sneeuwomstandigheden, de beschikbaarheid van landingsplaatsen met de zodiacs, dreigingen van eventuele wilde dieren en de eventuele dreiging van lawines. De route die hiernaast wordt beschreven is een mogelijke route, maar hiervan kan ook nog afgeweken worden. De expeditieleider zal per dag bekijken wat de mogelijkheden zijn, zowel op het water als aan land.

De uitrusting die nodig is tijdens de landingen (ski's, kleding, enz.) dient u zelf mee te nemen.


Voorwaarden
Alle onderdelen van deze reis (zowel verblijf op het zeilschip als de programma's aan land) zijn 100% voor eigen risico van de deelnemende reiziger. Oceanwide en Norge Reiser zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade, zoals lichamelijk letsel of schade aan eigendommen.

Daarnaast stemt u, in geval van deelname aan deze reis, in met de regel dat er geen geld terug gevraagd kan worden als de reis moet worden ingekort op basis van redenen die niet kunnen worden beïnvloed door de organisatie. Denk hierbij aan extreme weersomstandigheden, ijsomstandigheden, gevaar voor lawines, dreiging van ijsberen of blessures van het aanwezige team dat u begeleidt.

Bij deze reis gelden de algemene voorwaarden van Oceanwide Expeditions b.v., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, Middelburg, Nederland. Filenummer: 50590715. Op verzoek zal een gratis exemplaar worden verstrekt.

Prijslijst Skireis Spitsbergen, 8 dagen per zeilschip Rembrandt van Rijn (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vanafprijs per persoon RVR17 | 1 - 8 mei 2020 RVR18 | 8 - 15 mei 2020
3-persoons hut patrijspoort 2650 2650
2-persoons binnenhut 2800 2800
2-persoons hut patrijspoort 3250 3250
Bij te boeken activiteiten:
Randonnée skiën 400 400

Vanaf prijzen in € per persoon

Hutten zijn mogelijk op indeling.

Inclusief:

Scheepsreis volgens programma incl. volpension, snacks, koffie en thee.

Alle excursies aan wal en activiteiten per zodiac.

Programma van lezingen door bekende natuurkenners en begeleiding door ervaren personeel.

Gratis gebruik van sneeuwschoenen.

Transfers en bagageafhandeling tussen de luchthaven van Longyearbyen, hotels en schip.

Alle overige belastingen en havengelden in de hele programma.

AECO vergoedingen en de overheid belastingen.

Uitgebreide reisbeschrijving.

Exclusief:

! Vluchten naar Longyearbyen en v.v.

! Ski- en klimuitrusting

! Arrangementen voor of na de reis.

! Paspoort- en visumkosten.

! Aankomst- en vertrekbelastingen.

! Maaltijden aan wal.

! Bagage-, annulerings- en persoonlijke verzekering (die verplicht is).

! Alle verdere uitgaven van persoonlijke aard, zoals extra bagagekosten, gebruik van wasfaciliteiten of telecommunicatie en uitgaven in de bar.

! De gebruikelijke fooi aan het eind van de reis voor stewards en ander personeel aan boord (richtlijnen zullen worden verstrekt).

Voorwaarden Ocean Wide
Oceanwide Expeditions heeft het recht om de afgesproken prijs te verhogen als zij te maken krijgen met onvoorziene prijsstijgingen (van bijvoorbeeld wisselkoersen, aanbieders van accommodaties, luchtvaartmaatschappijen, belastingen, havengelden en brandstofprijzen) die invloed hebben op de kosten van de reis. Als een prijsverhoging door Oceanwide Expeditions noodzakelijk wordt geacht, zijn zij verplicht om de betrokken klanten hierover schriftelijk te informeren, uiterlijk 60 dagen voor voor de vertrekdatum van de reis. Prijsverhogingen binnen 60 dagen voor de afvaartdatum zijn niet toegestaan. Als de prijsstijging hoger is dan 5% van uw totale reissom, heeft u het recht om uw reis kosteloos te annuleren.