Skoganvarre, Skoganvarre Turist og Camping

Bekijk foto's

Skoganvarre Turist og Camping

Skoganvarre Turist og Camping - Algemeen

Skoganvarre Turist & Camping ligt in de provincie Finnmark, ongeveer 27 kilometer ten zuiden van Lakselv en 220 km van de Noordkaap. 

Naast de fraaie natuur is dit gebied het meest bekend door de ongekende vismogelijkheden. In de talloze meren, riviertjes en beekjes kunt u vissen op forel en schar. Als u de moeite neemt om 30 km naar de zee te rijden dan bent u bijna verzekerd van een heerlijke kabeljauw of koolvis. Maar het meest fantastische is hier toch wel het vissen op zalm.  De camping ligt direct aan een zalm-zone waar in 2008 een zalm is gevangen van 21,5 kg. Ze kunnen hier alle vergunningen direct voor u regelen. U kunt hier ook uw visuitrusting laten steriliseren want de regelgeving in Noorwegen is streng. De beste periode voor zalmvissen is juni-augustus.

Skoganvarre Turist og Camping - Accommodatie

De camping ligt aan een eigen zandstrand. U kunt hier heerlijk zwemmen. Er zijn een sauna, restaurant en kiosk op de camping.  U kunt hier verblijven in 2-4 persoonskampeerhutten variërend van 9m2 tot 20m2. In de hutten zijn kussens, dekens, stapelbedden, koelkast, kookplaat en een eethoek aanwezig. Er zijn ook 4-persoons appartementen beschikbaar, voorzien van 2 slaapkamers, woonkamer, TV, keuken en badkamer. Bedlinnen kunt u eventueel ter plaatse huren. In het goed verzorgde servicegebouw vindt u de douches, toiletten, wasmachine, droger, sauna en een grote keuken.

Prijzen

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons app
gehele jaar op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Prijs per nacht op aanvraag.