Sneeuwschoenwandelen Rondane, 8-daagse reis Dagr

Sneeuwschoenwandelen Rondane, 8-daagse reis Dagr

Vlieg Amsterdam-Oslo
Vlieg Amsterdam-Oslo

Ochtendvlucht met KLM van Amsterdam naar Oslo. Uw vliegtijden zullen waarschijnlijk als volgt zijn: 10.05 - 11.55 uur.


Høvringen, Øigardseter Mountain Lodge
Høvringen, Øigardseter Mountain Lodge

Na aankomst neemt u de trein van Gardermoen naar Otta, u ziet gedurende de reis het landschap alsmaar witter worden. Na een 3 uur durende treinreis staat een medewerker van Øigardseter klaar om u naar de accommodatie te brengen. U kunt genieten van een heerlijk diner en een goede nachtrust. 2 nachten verblijf op basis van volpension. U maakt zelf een lunchpakket tijdens het ontbijt en u kunt uw thermosfles vullen zodat u gedurende de dag alles bij u heeft.


Sneeuwschoenwandelen Rondane
Sneeuwschoenwandelen Rondane

Na een goed ontbijt kunt u uw materialen voor de rest van de week ophalen. U krijgt sneeuwschoenen, skistokken en een goede kaart waar alle routes op staan. Uw gids staat klaar om een dag met u op pad te gaan. U leert sneeuwschoenwandelen van een expert en hij/zij zal u ook verder uitleg geven over het kaartlezen en de Rondane. 


HØVRINGEN, SMUKSJØSETER FJELLSTUE *
HØVRINGEN, SMUKSJØSETER FJELLSTUE *

U gaat op dag 3 zelf op pad naar de volgende accommodatie. Uw bagage wordt door het berghotel vervoerd zodat u alleen maar een dag rugzak hoeft mee te nemen. De snelste route naar Smuksjøseter is 7 km sneeuwschoenwandelen. U kan er echter zelf voor kiezen of u de kortste route neemt of dat u met een omweg er naartoe loopt. 3 nachten verblijf op basis van volpension (zelfgemaakt lunchpakket en thermosfles vullen)


Sneeuwschoenwandelen Rondane
Sneeuwschoenwandelen Rondane

U heeft vandaag en morgen geen programma staan. U kan echter genieten van de prachtige uitgezette wandelingen in het nationaal park Rondane. U kan zelf kiezen of u gaat voor zwaardere dagtochten of enkele kortere tochten rond het berghotel.


Høvringen, Putten Seter
Høvringen, Putten Seter

U gaat vandaag weer op pad naar een volgend berghotel. Deze route varieert tussen de 8 en 14 km sneeuwschoenwandelen. 2 nachten verblijf op basis van volpension (zelfgemaakt lunchpakket en thermosfles vullen)


Sneeuwschoenwandelen Rondane
Sneeuwschoenwandelen Rondane

U heeft vandaag geen programma staan. U kan echter genieten van de prachtige uitgezette wandelingen in het nationaal park Rondane. U kan zelf kiezen of u gaat voor een zwaardere dagtocht of een kortere tocht rond het berghotel. U kan hier ook langlaufski's huren of een sledetocht maken naar het dal.


Vlieg Oslo-Amsterdam
Vlieg Oslo-Amsterdam

Na het ontbijt wordt u met een transfer naar het treinstation van Otta gebracht. U gaat per trein terug naar Oslo Gardermoen waar aan het einde van de dag uw vlucht met KLM naar Amsterdam vertrekt. De vliegtijden zijn waarschijnlijk als volgt: 17.00 - 18.55 uur.


Sneeuwschoenwandelen Rondane, 8-daagse reis Dagr


Een week sneeuwschoenwandelen Rondane. Ontdek de goed gemarkeerde paden en dramatische landschappen tussen de drie berghotels. Om optimaal te kunnen genieten wordt uw bagage van berghotel naar berghotel vervoerd. Het gevarieerde netwerk aan gemarkeerde routes zorgt voor een gezinsvriendelijke reis maar ook voor de ervaren winteravonturier is dit fantastisch. Geniet van uw tocht in het oudste nationale park van Noorwegen. 

Sneeuwschoenwandelen Rondane - uw reis

• Heenreis: u vliegt van Amsterdam naar Oslo
• trein van Gardermoen naar Otta (+/- 3 uur)
• transfer van Otta treinstation naar Øigardseter
• 2 nachten verblijf Øigardseter o.b.v. volpension
• gegidste dagtocht sneeuwschoenwandelen Rondane
• 3 nachten verblijf Smuksjøseter o.b.v volpension
• 2 dagen sneeuwschoenwandelen op eigen gelegenheid
• 2 nachten Putten Seter o.b.v. volpension
• 1 dag sneeuwschoenwandelen op eigen gelegenheid
• transfer van Putten Seter naar treinstation Otta
• trein van Otta naar Gardermoen (+/- 3 uur)
• Terugreis: u vliegt van Oslo naar Amsterdam
• Alles is inclusief bagagetransport.

Sneeuwschoenwandelen Rondane - uw accommodatie

Øigardseter: een vrij groot berghotel met goede standaard gelegen in het bergdorpje Høvringen
Smuksjøseter: gelegen aan een prachtig meer met alleen maar stilte. U kan hier kiezen tussen traditionele kamers of moderne appartementen.
Putten Seter: van vroeger uit een berg boerderij wat nu is omgetoverd tot een prachtig berghotel met traditionele huisjes, appartementen en hotelkamers.

Deze reis is ook mogelijk als Langlaufreis Rondane. De hele reis is hetzelfde opgebouwd u krijgt dan alleen langflaufski's, schoenen en skistokken ipv sneeuwschoenen.

Prijslijst Sneeuwschoenwandelen Rondane, 8-daagse reis Dagr (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Vertrekdata 2020 Op basis van 2 personen
Prijs per persoon in €
31/1 -3/4 1585
Single toeslag 180

Let op! In het hoogseizoen (zoals voorjaarsvakantie / pasen) gelden er hoge vluchttoeslagen. Prijzen voor deze periodes wijken dus af van onze standaard.

Inclusief:

✓  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax.

  Treinreis Oslo Gardermoen - Otta v.v. en transfer Otta treinstation naar berghotel v.v.

✓  Verblijf in de genoemde accommodaties o.b.v. volpension

✓  Bagage transport

✓  1 dag gids (mogelijkheid tot meerdere dagen tegen betaling)

✓  Materiaal huur (sneeuwschoenen en skistokken)

✓  Wandel en skikaarten


Exclusief:

!  Drinken

!  evt. huur langlaufmateriaal

! Uitgaven van persoonlijke aard