Sneeuwschoenwandelen Uløybukt

Sneeuwschoenwandelen Uløybukt

Geniet van ongerepte wildernis, weg van de skihellingen of langlaufloipes. U krijgt hier de beste natuur ervaring die er maar mogelijk is. De wandeling naar de top is ongeveer 2 kilometer en duurt tussen de 45 minuten tot een uur op sneeuwschoenen. Het is afhankelijk van het weer welke route er wordt gelopen. Met zwaardere weersomstandigheden duurt het een uur om de top te bereiken.

Sneeuwschoenwandelen wordt steeds populairder en dat is ook geen wonder, het is een sport die door iedereen kan worden beoefend. Als je kunt lopen dan kun je ook op sneeuwschoenen wandelen. Het is een unieke kans om de ongerepte noorderlijke wildernis in zijn puurste vorm te ervaren.

U kan ervoor kiezen deze tocht gedurende de dag of avond te maken.

Prijzen

Prijslijst Sneeuwschoenwandelen Uløybukt (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

. Arctic Panorama Lodge
3 uur durende tocht € 99

prijs per persoon 2019-2020 in €

Noorwegen Wintervakantie, 8-daagse reis Lissat

​Zin in een echte Noorwegen wintervakantie? Kom naar Noord-Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Norge Reiser biedt in samenwerking met Arctic Panorama Lodge een complete winterweek in Noorwegen aan. Kies zelf welke activiteiten u wilt ondernemen, denk aan een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen of een walvissafari. Arctic Panorama Lodge is gelegen op een prive-eiland en alles is zeer kleinschalig.