Norgereiser Spitsbergen aanbiedingen

Sneeuwscootertocht Finland

Het is hartje winter in het poolgebied en u rijdt op een sneeuwscooter door het prachtige sneeuwlandschap van Finland. Uw gids zal u onderweg van alles vertellen over de mensen, het klimaat en de dieren in dit gebied. Als het even meezit kunt u ook nog het Noorderlicht zien. Zorg dat u goed ingepakt bent, want het is koud. Heel koud. Maar u zit op een sneeuwscooter en die ervaring is het allemaal waard.
Een sneeuwscooter is ontworpen voor het rijden op sneeuw en ijs. Ze werden aanvankelijk gebruikt op terrein waar andere voertuigen niet konden komen. Nu worden ze onder andere gebruikt voor recreatie en het hoeden van rendieren. Niet iedereen is even enthousiast over het gebruik van sneeuwscooters, maar ze zijn niet meer weg te denken. Er wordt hard gewerkt aan regels en technische ontwikkelingen om geluidsoverlast en luchtvervuiling tegen te gaan en schade aan land, flora en fauna te verminderen. Het onderhouden van sneeuwscooters biedt ook werkgelegenheid in afgelegen gebieden. U heeft een geldig rijbewijs nodig voor het besturen van een sneeuwscooter. Heeft u geen geldig rijbewijs, dan kunt u altijd achterop zitten. Kinderen moeten oud genoeg zijn om zich goed te kunnen vasthouden.

Sneeuwscootersafari Ruka

Tijdens deze sneeuwscootersafari krijgt u in korte tijd een goed gevoel voor sneeuwscooterrijden op gevarieerd terrein. Dit is een ideale trip voor zowel beginners als gevorderden op gebied van sneeuwscooterrijden.Sneeuwscootertocht Ivalo

De Wilderness hotels zijn 4 locaties waar u een sneeuwscootertocht kunt ondernemen: een unieke ervaring in de sneeuw.Sneeuwscootertocht Levi

Lapland Safaris in Levi ligt op slechts 15minuten afstand van Kittilä. In Levi kunt u genieten van activiteiten in een ongerept landschap; een waar paradijs voor iedereen die spannende avonturen wil beleven in een sneeuwzekere omgeving. Een van die avonturen is een sneeuwscootertocht in een geweldige witte wildernis!