Sneeuwscootertocht Uløybukt

Sneeuwscootersafari Uløybukt

Ga mee op een avontuurlijke sneeuwscootersafari en geniet van fantastische uitzichten op de Lyngen-Alpen, de omliggende bergen en eilanden rond Uløya. U kan er voor kiezen deze safari overdag of in de avond te maken. In de avond gaat u op zoek naar het magische noorderlicht. Ook de sterrenhemels zijn hier zoals u ze nog nooit heeft gezien!

De safari duurt 3 uur en u rijdt met 2 personen op een scooter. Uiteraard krijgt u een overal, snowboots, handschoenen en een helm voor deze tocht.
Koffie, thee en warme chocolademelk is inbegrepen.

Prijzen

Prijslijst Sneeuwscootertocht Uløybukt (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

. Arctic Panorama Lodge
3 uur durende tocht € 195

prijs per persoon 2019-2020 in €. (o.b.v. 2 personen op 1 scooter, alleengebruik is mogelijk, hiervoor geldt een toeslag)

Noorwegen Wintervakantie, 8-daagse reis Lissat

​Zin in een echte Noorwegen wintervakantie? Kom naar Noord-Noorwegen en beleef de vele mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Norge Reiser biedt in samenwerking met Arctic Panorama Lodge een complete winterweek in Noorwegen aan. Kies zelf welke activiteiten u wilt ondernemen, denk aan een sneeuwscootersafari, hondensledetocht, sneeuwschoenwandelen of een walvissafari. Arctic Panorama Lodge is gelegen op een prive-eiland en alles is zeer kleinschalig.