Sogndal, Kjørnes Camping

Bekijk foto's

Kjørnes Camping

Kjørnes Camping - Algemeen

Kjørnes Camping is prachtig gelegen aan de Sognefjord, op 3 km van het centrum van Sogndal. Doordat de camping zo centraal bij het Fjord ligt, is het een uitgangspunt voor activiteiten en avonturen op de Sognefjord. Kjornes Camping ligt in een prachtige omgeving, en er is meer dan 1 km kustlijn. 

Kjørnes Camping - Accommodatie 

De bungalows in een schilderachtige omgeving, hebben allemaal een prachtig uitzicht op de Sognefjord. Ze verschillen van grootte, maar zijn allemaal van hoge kwaliteit. 

​Er zijn 4 verschillende types:

​Type 1: Deze hut heeft een grootte van 10 m2 en heeft 2 slaapplaatsen. Het is een eenvoudige hut met tafel en stoelen, een koelkast en een kookplaat om te koken. Deze hut beschikt niet over eigen sanitair. De hut ligt 10 m van het fjord.

Type 2: Deze hut heeft een grootte van 20 m2 en heeft 5 slaapplaatsen. Het is een eenvoudige hut met 2 kamers. De gecombineerde woonkamer en keuken beschikt over een koelkast, kookplaat en keukengerei. Deze hut beschikt niet over eigen sanitair. 

​Type 4: Deze hut heeft een grootte van 50 m2. Het beschikt over 2 slaapkamers (1 dubbelbed, en 1 familiebed). Ook is er een slaapbank voor 2 personen. Deze hut beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Vloerverwarming in alle kamers. 10 tot 20 meter van de zee. Ook heeft de gecombineerde woonkamer een volledig uitgeruste keuken. 

​Type 5: Apartement hotel kamer. Deze kamers zijn op de 2e etage van het receptiegebouw te vinden. Ze beschikken over 1 slaapkamer met stapelbed. In de woonkamer bevindt zich een dubbele slaapbank. Gecombineerde woonkamer en volledig uitgeruste keuken beschikt ook over een vaatwasser. Ook is er een tv aanwezig en de kamer beschikt over eigen badkamer met douche en toilet. 

Kjørnes Camping​ - Activiteiten 

De camping is een zeer goede uitvalsbasis voor zowel korte als langere wandelingen, te voet of met de auto. Gletsjertochten op Jostedalsbreen zijn ook erg populair. 
andere activiteiten

Fietsen: Op het terrein, langs wegen, -fjorden gecombineerd met een wandeling.
Vissen: Gratis in de baai, meren en rivieren.
Klimmen: 5 km van de cmaping bevindt zich een klimwand. 
Boottocht: Fjord en meren zijn toegankelijk voor iedereen, met uw eigen boot, of maak een georganiseerde tocht. 
Baden: Dit kan buiten in het Fjord, max temp in de fjord in de zomer rond de 22 graden. Ook is er een overdekt zwembad in de buurt. 
Skigebieden: Cross Country / Alpine / Berg wandelingen.

Kjørnes Camping​ - ​Omgeving

 Sogndal is een gemeente gelegen aan de Sognefjord in de Noorse provincie Sogn og Fjordane. Omliggende plaatsen zijn Hafslo en Svedal. In de gemeente liggen nog enkele kleinere dorpjes en gehuchten, zoals Kaupanger, Kjørnes en Sogndalsfjøra. Kaupanger is vooral bekend omwille van zijn staafkerk.

Prijzen

Periode type 1 2 personen type 2 5 personen type 4 6 personen type 5 appartement 4 personen
gehele jaar op aanvraag op aanvraag op aanvraag op aanvraag
Prijs op aanvraag.