Sommarøy, Sommarøy Arctic Hotel

Het Sommarøy Arctic Hotel ligt in de pittoreske kustplaats Sommarøy en heeft uitzicht over de Atlantische Oceaan. Het ligt op 45 minuten rijden van Tromsø. U kunt er gratis parkeren.

Gasten van het Arctic Sommarøy Hotel kunnen kiezen voor een verblijf in een appartement, een huisje of een vissershut. Alle kamers hebben uitzicht op de zee en zijn voorzien van een televisie en een eigen badkamer.

Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken met een koelkast en een vaatwasser.

Het Sommarøy Arctic Hotel biedt een op hout gestookte sauna en een warm buitenbad. Avontuurlijke gasten kunnen op een walvissafari gaan of een dagje gaan vissen. Beide activiteiten kunnen bij het hotel geregeld worden.

Prijzen

Prijslijst Sommarøy, Sommarøy Arctic Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Gehele jaar 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension Single toeslag
kamer 76 126 45
kamer met balkon 92 142 77

Prijs per persoon per nacht in 2020 in €. 

Auto hotelrondreis Rån: Finland, Noordkaap en Noorwegen

Een mooie auto hotelrondreis door het hoge noorden. Allereerst maakt u kennis met Finland, het land van de duizenden meren en eeuwig zingende bossen. De Finse hoofdstad Helsinki is een smeltkroes van oost en west en daardoor een stad met tal van bezienswaardigheden. Wanneer u de poolcirkel in Finland oversteekt, kunt u kennismaken met de enige 'echte' Kerstman. Bovendien bent u dan in het gebied van de middernachtzon. De reis volgt door Noorwegen waarin u verrast wordt door de bijzonder mooie en afwisselende landschappen.