Vasarainen, Soukaisten Rustholli

Soukaisten Rustholli

Soukaisten Rustholli - de locatie

Soukaisten Rustholli is een historisch, cultureel en waardevol gebouw in het dorp van Soukainen in de stad Rauma. Soukaisten Rustholli dateert uit de jaren 1500. In het begin van de jaren 1700 was Soukaisten Rustholli de grootste boerderij in regio Rauma. Het oude hoofdgebouw van de boerderij in het midden van het platteland, ligt slechts 7 km van het centrum van Rauma. De boer en zijn gezin wonen op dezelfde binnenplaats als het hoofdgebouw.

Soukaisten Rustholli - de accommodatie

Het huis heeft 3 slaapkamers, een keuken, een moderne badkamer en een sauna. Ook kunt u gebruik maken van onder andere een wasmachine, een wasdroger en airconditioning.

Rauma

Rauma staat sinds de 18e eeuw bekend om zijn kant en heeft een historisch centrum met 18e- en 19e-eeuwse houten huizen, dat sinds 1991 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst staat. Ook is Rauma bekend vanwege zijn karakteristieke dialect, Rauman giäl.

Sammallahdenmäki

De begraafplaats uit de bronstijd van Sammallahdenmäki betovert zowel volwassenen als kinderen. Dit uitstekende gebied werd in 1999 toegelaten tot de UNESCO Werelderfgoed lijst als het eerste Finse archeologisch monument. Sammallahdenmäki ligt op ongeveer 20 km van Rauma. Het is een bezoek meer dan waard!

 

Prijzen

Prijslijst Vasarainen, Soukaisten Rustholli (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Aantal personen Prijs in 1/6-15/8
2 personen 125
3 personen 155
4 personen 185
5 personen 200
Prijs per persoon per nacht in 2020 in €. 
Bed and Breakfast reis Scandinavië 20 daagse rondreis Matthias

Bed and Breakfast reis Scandinavië staat garant voor oprechte gastvrijheid, veel activiteiten en prachtige natuur. In dit geval bezoekt u Finland, Zweden en Noorwegen! Een fantastische reis waarbij uw de tijd heeft om te genieten van de rust en natuur en door middel van een aantal boottochten niet al te ver hoeft te rijden.Botnische Golf rondreis Hampus: via Finland naar Zweden

​De Botnische Golf rondreis Hampus laat u genieten van een grillige kust met een afwisseling van stranden, kliffen en baaien en duizenden eilandjes.