Stavsnäs, Starrkobb

Bekijk foto's

Een uniek huisje op een klein eiland in de Stockholm Archipelago. Een bijzondere ervaring van de ' archipelago' .

Parkeer uw auto in Stavsnäs en neem de shuttle boat (Stavsnäs båttaxi) in 10 minuten naar het prive eiland Starrkobb. De boot zegt u af aan uw eigen dok van het huis. Het eiland deelt u met 1 andere huis. Het noordgedeelte van het eiland is volledig tot uw eigen beschikking.

Het huis ligt een paar meter van het water en heeft 2 slaapkamers, 1 met 2 persoonsbed en 1 met een stapelbed en een 'junior' bed. Het eiland is klein maar het huis heeft toch electriciteit. U heeft geen stromend water of een badkamer.  U dient uw eigen water mee te nemen vanuit Stavsnäs en aan het eind van uw verblijf dient u uw latrine te legen. Een echte ' archipelago'  ervaring.

De natuur rond het eiland is fantastisch! Het eiland is omringd met een houten vlonder waar u heerlijk kan wandelen en er zijn ideale rotsen vanwaar u zo het water in kan duiken. U kan een kayak lenen en naar andere kleine eilandjes kajakken die in deze omgeving liggen. Het is ook goed te doen om een shuttle boat te nemen naar de andere eilanden en geniet bijvoorbeeld van Sandhamn.