Stockholm, Quality Hotel Prince Philip

Bekijk foto's

Het hotel ligt iets ten zuiden van het centrum van Stockholm, op korte afstand van de grote winkelcentra Skarholmen en Kungens Kurva en de grootste IKEA ter wereld.  Het ligt slechts enkele minuten van het Leksaksmuseet (speelgoedmuseum), het museum van moderne kunst, het paleis van Stockholm en Heron City, het entertainment centrum met de grootste bioscoop van Scandinavië.


In de omgeving zijn diverse activiteiten te beoefenen, variërend van golf tot bowlen en van karten tot wandelen.

Het hotel is goed te bereiken vanaf de snelweg. In 20 minuutjes bent u met de metro in het bruisende maar lieflijke hart van Stockholm.  De bus van en naar het vliegveld stopt vóór het hotel.

Quality Hotel Prince Philip in Stockholm is in 2007 volledig opnieuw ingericht. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet, bureau, betaal TV, haardroger en mini bar. Er zijn kamers speciaal voor alleen dames (leuk voor een vriendinnen-uitje!), voor zakelijke reizigers en mensen met een allergie of hancicap. 
Prince Philip heeft een uitstekend restaurant en een gezellige bar maar er zijn in de omgeving ook meer dan voldoende leuke tentjes te vinden.

Er is een winkeltje in het hotel waar snoep, basis benodigdheden, bier, wijn en snacks verkocht worden. Het hotel heeft een wasservice.

 

Prijzen

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag
Extra prijs informatie