Stockholm, Scandic Hotel Malmen

Verblijf in het hart van Sodermalm

Bekijk foto's

Verblijf bij Scandic Hotel Malmen in het hart van Sodermalm, dat grenst aan het spannende SoFo. 

Accommodatie
De kamers zijn comfortabel en uitgevoerd in rustige kleuren. Uiteraard zijn de kamers voorzien van de faciliteiten die u van een hotel als het Scandic mag verwachten. De kamers beschikken over een badkamer met douche/toilet. Vaak met minibar, TV, telefoon, bureau met stoel, radio en WiFi.

Omgeving
Bezoek in het hotel de Bar- en Bistro waar gerechten worden geserveerd die zijn beïnvloed door smaken en rauwe ingrediënten uit de hele wereld. Ook is er een sportschool en is er de mogelijkheid om fietsen te lenen voor het verkennen van de hoofdstad. Er zijn geen garage of parkeerplaatsen bij het hotel. De nabijgelegen garage bevindt zich op Medborgarplatsen, op slechts 200 meter van het hotel.

Scandic Malmen grenst aan de wijk SoFo, die zich kenmerkt door cultuur, creativiteit, uitgaan en winkelen. Neem plaats op de tribunes van de nabijgelegen Globen of Tele2 Arena en kijk naar een sport- of entertainmentevenement. De metro ligt om de hoek en brengt u naar alle bezienswaardigheden van Stockholm. De forenzentrein is ook op loopafstand en brengt u in slechts 7 minuten naar de Stockholmsmässan.