Stranda, Stranda Vakantiehuizen

Bekijk foto's

Stranda Vakantiehuizen

Stranda Vakantiehuizen- Accommodatie

Stranda Vakantiehuizen. In deze regio hebben we meerdere huizen en appartementen, bij het dorp Stranda en  bij het skicentrum bij Strandafjellet. Buiten de momenteel door ons op de website aangeboden woningen beschikken we hier over 42 accommodaties met in totaal meer dan 300 bedden. Van eenvoudig tot zeer luxe.

Stranda Vakantiehuizen - De huizen

Wanneer deze huizen geen beschikbaarheid hebben, kunnen wij afwijken naar een andere accommodatie van dezelfde standaard. De foto's die u hierboven ziet, zijn van deze 3 verschillende accommodaties.

-Pettersbu: 8 persoonshuis. De woonkamer heeft een hoekbank en een zithoek voor 2 personen. De keuken heeft een eethoek voor 6 personen en is uitgerust met een vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat en wafelijzer. De badkamer heef teen toilet, wastafel en een douche. Dit huis beschikt over 9 slaapplaatsen, waarvan 1 tweepersoonsbed en de andere 7 slaapplaatsen bevinden zich in de loft. Huisdieren zijn niet toegestaan in deze accommodatie.

-Sjåfram: Dit huisje heeft 3 slaapkamers. Slaapkamer 1 heeft een tweepersoonsbed, slaapkamer 2 heeft een familie bed (dit is een stapelbed met een breed onderbed) en slaapkamer 3 heeft een stapelbed met 2 eenpersoonsbedden. De badkamer heeft een wastafel, toilet en een douche. Er is een ruime veranda aanwezig met 4 stoelen en een tafel. De keuken beschikt over een oven, spoelbak en een tafel. In de woonkamer is een 3zits bank en 2 loungestoelen. De keuken heeft een eethoek.

Stranda Vakantiehuizen  - Activiteiten

Het is mogelijk om bij boeking een (motor-)boot te huren. Dit kan voor een halve of voor een hele dag, inbegrepen zijn reddingsvesten. Vistoebehoren kunnen ook geregeld worden.

Stranda Vakantiehuizen  - Omgeving

In de omgeving van Strandafjellet kunt u goed wandelen in de bergen. Er zijn verschillende wandelroutes om uit te kiezen, onder andere met uitzicht op de machtige Storfjorden Sunnmørsalpene en het fjord dorp Stranda.
De auto kunt u bij de accommodatie parkeren. Bij een aantal accommodaties is er ook een parkeergarage aanwezig.

Prijs per nacht in € in 2020.

Vraag ook hier naar de verschillende grootte van huisjes / bungalows.