Stranda, Stranda Fjellgrend

Bekijk foto's

Stranda Fjellgrend is onderdeel van Stranda Booking AS, dat werd opgericht in 2004. Zij hebben huizen en appartementen op het strand bij het skicentrum bij Strandafjellet.

Accommodatie
Het zijn eenvoudige huisjes tot luxe cottage's met alle voorzieningen. In totaal beschikken zij over 42 accommodaties en meer dan 300 bedden. Stranda Fjellgrend biedt een aantal huizen aan en hiervan bieden wij 3 type huizen aan:

Type 1: Deze beschikt over een woonkamer/keuken met ruimte voor 6 personen, een lounge voor 5 personen en heeft ook een houtkachel. De keuken is volledig ingericht met wastafel, wasmachine, oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, ventilator.Het huisje heeft een TV, radio, en een badkamer met douche en toilet. Het huisje heeft 2 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed en 1 met een familiebed (dit is een stapelbed met een breed onderbed). Buiten bevindt zich een terras en een buiten berging.

Type 2: Deze beschikt over een woonkamer/keuken met ruimte voor 6 personen, een lounge voor 5 personen en heeft ook een houtkachel. De keuken is volledig ingericht met wastafel, wasmachine, oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, ventilator.Het huisje heeft een TV, radio, en een badkamer met douche en toilet. Het huisje heeft 3 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met een tweepersoons- en een eenpersoonsbed en een zolder met een tweepersoonsbed. Buiten bevindt zich een garage en een terras.

Type 3: Deze beschikt over een woonkamer/keuken met ruimte voor 6 personen, een lounge voor 5 personen en heeft ook een houtkachel. De keuken is volledig ingericht met wastafel, wasmachine, oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, ventilator. Het huisje heeft een TV, radio, en een badkamer met douche en toilet. Op de 2e verdieping zijn er 3 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed, een familie kamer met een tweepersoons- en eenpersoonsbed en een loft met een slaapbank voor 2 personen. Buiten bevindt zich een ruim en zonnig terras op het westen, een buiten berging en een garage.

Omgeving
Het is mogelijk om hier een motorboot te huren. Dit kan voor een halve of voor een hele dag. Stranda booking heeft ook reddingsvesten en visspullen. In de omgeving van Strandafjellet kunt u goed wandelen in de bergen. Er zijn verschillende wandelroutes om uit te kiezen, onder andere met uitzicht op de machtige Storfjorden Sunnmørsalpene en het fjord dorp Stranda.

Prijzen

Periode 2021 Prijs per persoon, type 1 5 personen Prijs per persoon, type 2 7 personen (3 slaapkamers) Prijs per persoon, type 3 7 personen (2 slaapkamers + loft)
Gehele jaar € 185 € 208 € 197

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Geirangerfjord zien? reis Thialf

Ontdek in 15 dagen hooggebergte Rondane, ruige landschap Dovrefjell en maak kennis met het fjordengebied.

  • Rondane NP
  • Eikesdal
  • Trollstigen
  • Adelaarsweg
  • Geirangerfjord
  • Voss
  • Telemark
  • 15 dagen
  • apr - sept
  • Vanaf € 825