Stranda, Stranda Fjellgrend

Stranda Fjellgrend

Stranda Fjellgrend - Accommodatie

Stranda Fjellgrend is onderdeel van Stranda Booking AS, dat werd opgericht in 2004. Zij hebben huizen en appartementen, op het strand bij het skicentrum bij Strandafjellet. Stranda Booking heeft eenvoudige huisjes tot luxe cottage's met alle voorzieningen. In totaal beschikken zij over 42 accommodaties en meer dan 300 bedden. Stranda Fjellgrend biedt een aantal huizen aan, en hiervan bieden wij 3 type huizen aan:

Stranda Fjellgrend - De huizen

Type 1: Deze beschikt over een woonkamer/keuken met ruimte voor 6 personen, een lounge voor 5 personen en heeft ook een houtkachel. De keuken is volledig ingericht met wastafel, wasmachine, oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, ventilator.Het huisje heeft een TV, radio, en een badkamer met douche en toilet. Het huisje heeft 2 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed, en 1 met een familie bed (dit is een stapelbed met een breed onderbed). Buiten bevindt zich een terras en een buiten berging.

Type 2: Deze beschikt over een woonkamer/keuken met ruimte voor 6 personen, een lounge voor 5 personen en heeft ook een houtkachel. De keuken is volledig ingericht met wastafel, wasmachine, oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, ventilator.Het huisje heeft een TV, radio, en een badkamer met douche en toilet. Het huisje heeft 3 slaapkamers, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met een tweepersoons- en eenpersoonsbed en een zolder met een tweepersoonsbed. Buiten bevindt zich een garage en een terras.

Type 3: Deze beschikt over een woonkamer/keuken met ruimte voor 6 personen, een lounge voor 5 personen en heeft ook een houtkachel. De keuken is volledig ingericht met wastafel, wasmachine, oven, kookplaat, koelkast met vriesvak, ventilator.Het huisje heeft een TV, radio, en een badkamer met douche en toilet. Op de 2e verdieping zijn er 3 slaapkamers. 1 met een tweepersoonsbed, een familie kamer met een tweepersoons- en eenpersoonsbed en een loft met een slaapbank voor 2 personen. Buiten bevindt zich een ruim en zonnig terras op het westen, een buiten berging en een garage.

Stranda Fjellgrend - Activiteiten

Het is mogelijk om hier een motorboot te huren. Dit kan voor een halve of voor een hele dag. Stranda booking heeft ook reddingsvesten en visspullen. In de omgeving van Strandafjellet kunt u goed wandelen in de bergen. Er zijn verschillende wandelroutes om uit te kiezen, onder andere met uitzicht op de machtige Storfjorden Sunnmørsalpene en het fjord dorp Stranda.

Stranda Fjellgrend - Omgeving

Het is mogelijk om uw auto in de buurt te parkeren, maar soms is het ook mogelijk om de auto naast de accommodatie te parkeren.

Prijzen

Prijslijst Stranda, Stranda Fjellgrend (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode type 1 5 personen type 2 7 personen (3 slaapkamers) type 3 7 personen (2 slaapkamers + loft)
gehele jaar 186 223 198
Prijs per persoon in 2019 in €.