Straumen, Strømhaug Camping

Strømhaug Camping - Algemeen

Deze moderne familie camping ligt op een idyllisch punt in Straumen, op de rand van het Rago national park waar de mogelijkheden voor vissen en wandelen fantastisch zijn. De camping ligt aan het Straumvatnet én aan een riviertje waardoor u kunt vissen op zalm en forel. In de Sørfold fjord kunt  u vissen op koolvis, kabeljauw, haring en zalm. Er zijn boten te huur. Maar natuurlijk kunt u ook hier genieten van de veelzijdigheid van Noorwegen en nog veel meer ondernemen zoals bijvoorbeeld een tocht over de Blåmansisen, de 4e gletsjer van Noorwegen of een bezoek aan een energiecentrale of rozen- en zalmkwekerij. Een dagtocht naar het mijnwerkersstadje Sulitjelma en aan de meest sterke maalstroom ter wereld de Saltstraumen kunnen niet ontbreken als u hier bent. In het centrum van Straumen (60 meter) vindt u restaurants, winkels, het postkantoor en een benzine station.

Strømhaug Camping - Accommodatie


De camping heeft 6 moderne 6-persoons luxe bungalows met 2 slaapkamers, zitkamer, douche/toilet, compleet ingerichte keuken met koelkast, vriezer, magnetron, oven en TV.
Daarnaast zijn er 11 kampeerhutten, geschikt voor 2-5 personen. Deze hutten zijn voorzien van kookplaat en koelkast. Keukengerei kunt u gratis lenen bij de receptie. Douche en toilet bevinden zich in het service gebouw. Daar vindt u ook een grote keuken, wasmachine en droger.

Strømhaug Camping - Omgeving

  • vissen
  • wandelen
  • huut boot
  • tocht over Blåmansisen
  • Saltstraumen

Prijzen

Prijslijst Straumen, Strømhaug Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Prijs per nacht
6 persoons bungalow aanvraag
kampeerhut aanvraag
Prijs per nacht in 2018 in €. 
Kustweg 17 en Lofoten rondreis Angurboda

Kustweg 17 en Lofoten gecombineerd in één reis! Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissers dorpjes. Dit alles met daarbij de luxe van het overnachten in een huisje met douche en toilet, wat wilt u nog meer?Kampeerhuttentocht Disa: Noorwegen, Noordkaap, Lapland en Lofoten

Een bijzondere reis met een bijzondere bestemming, namelijk de Noordkaap. En als het weer het toelaat op die speciale plek genieten van de befaamde middernachtzon. Dankzij een extra dag in Skipsfjord (Noordkaap) heeft u ook een extra kans op de middernachtzon.