Stryn, Mindresunde bungalow

Bekijk foto's

Mindresunde bungalow

Mindresunde bungalow - Algemeen

Mindresunde is een kleine goedverzorgde camping. Al meer dan 100 jaar weten toeristen deze droomplek te vinden! In de 19e eeuw was het een hotel en stopplaats voor de postkoets. Mindresunde biedt een schitterend uitzicht over het Strynevatnet en de omliggende bergen, watervallen en gletsjers. De camping ligt direct aan het water en biedt vele mogelijkheden voor  watersporten zoals surfen, waterskiën, zwemmen, vissen of varen. Bootjes kunt u huren op de camping. Daarnaast is Mindresunde een uitstekend uitgangspunt voor de vele mooie en avontuurlijke uitstapjes die het district te bieden heeft. De camping ligt bijvoorbeeld op 30 minuten rijden van het zomerskigebied van Stryn. 

Mindresunde bungalow - Accommodatie

Alle huisjes liggen aan het meer en beschikken over een terras met buitenmeubelen. De camping beschikt over één of meerdere computers met een internetverbinding en op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

4 persoons huisje
woonkamer met zit- en eethoek met TV, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, oven, koel/vries combinatie. Er is 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en stapelbed. Badkamer met douche/toilet.

5 persoons huisje
woonkamer met zit- en eethoek met TV, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, oven, koel/vries combinatie en vaatwasmachine. Er is 1 slaapkamer met tweepersoonsbed en een familiebed (breed onderbed en bovenbed). Badkamer met douche/toilet.

7 persoons huisje
woonkamer met zit- en eethoek met TV, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, oven, koel/vries combinatie en vaatwasmachine. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed, 1 met familiebed (breed onderbed en bovenbed) en 1 met stapelbed. Badkamer met douche/toilet.

De camping beschikt over een sportterrein. Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping begeleide wandeltochten. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. 

Mindresunde bungalow - Activiteiten

·    Vissen
·    Bootverhuur
·    Wandeltochten
·    Gletsjertochten
·    Speeltuintje
·    Skiën
·    Raften
·    Dagtochten: Dalsnibba, Geirangerfjord, Trollstigen, Ålesund, Briksdalsbreen, Jostedalsbreen

Prijzen

Periode huisje d/t 4 personen 1 slpk huisje d/t 5 personen 1 slpk huisje d/t 6/7 personen 3 slpk
15/6-24/8 115 128 168
rest van het jaar op aanvraag op aanvraag op aanvraag

Prijs per bungalow in € in 2020.

Wifi aanwezig.

Honden toegestaan.