Stryn, Strynsvatn Camping

Strynsvatn Camping

Strynsvatn Camping - Algemeen

Strynsvatn Camping is prachtig gelegen aan het Strynvatnet. Het ligt heel strategisch middenin de vallei van Stryn en daardoor op korte afstand van het zomer ski-centrum en het centrum van Stryn of andere bezienswaardigheden en attracties. Het meer is uitstekend geschikt voor zwemmen, varen, vissen en andere watersporten. Op de camping is een beach volleybal veld en een speeltuintje. In de omgeving zijn er talloze mogelijkheden voor wandelingen van verschillend niveau en tochten naar en over de gletsjers in de omgeving. De Kjenndal-, Briksdal- en Jostedal gletsjer liggen allemaal binnen bereik en zijn zeer de moeite waard. Voor een mooie dagtocht zijn de Geiranger fjord, Alesund en de West Kaap zomaar een paar ideeën.

Strynsvatn Camping - Accommodatie

Strynsvatn Camping biedt een ruime keus aan accommodatie, variërend van eenvoudige 4-persoons hutten zonder douche/toilet en alleen koud stromend water tot een 100 jaar oud gerenoveerd zomerhuis voor 10 personen, luxe en compleet ingericht, met sauna.  

Bedlinnen is eventueel ter plaatse te huur. De camping heeft een kiosk, café, barbecue hut, wasmachines en droger. In het service gebouw treft u behalve douches en toiletten ook een sauna en solarium aan. 

Prijzen

Prijslijst Stryn, Strynsvatn Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut hut d/t
gehele jaar op aanvraag op aanvraag
Prijs per nacht op aanvraag.