Sundsvall, Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Dit hotel bevindt zich op minder dan 5 minuten loopafstand van het centraal station van Sundsvall en Galleri Versalen. Toegang tot een sauna en fitnesscentrum en het gebruik van WiFi is allemaal gratis. Er wordt elke dag een lichte avondmaaltijd geserveerd. U kunt de hele dag genieten van gratis koffie, thee en fruit in de lobby van het Clarion Collection Hotel Grand. Er zijn ook avondkranten beschikbaar.

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall - de kamers

De kamers van het Clarion Collection Hotel Grand zijn standaard voorzien van moderne meubels en een lichte inrichting. Elke kamer beschikt over een bureau en een tv met satelliet- en pay-per-viewzenders. In totaal zijn er 122 hotelkamers. 

 Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall - omgeving

De medewerkers helpen u graag met tips voor restaurants, bars en winkels op loopafstand. Met de auto is het 20 minuten rijden naar de luchthaven Midlanda. Het Hoge kusten Nationaal Park ligt op een klein uur rijden van het hotel.

  • Sauna
  • Fitnessruimte
  • Sundsvall Museum
  • Centrum van Sundsvall

Prijzen

Prijslijst Sundsvall, Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt Single toeslag
19/6-16/8 64 39
Rest van het jaar aanvraag aanvraag

prijs per persoon per nacht 2020 in €

Zweden per trein, 10-daagse treinreis Bjorn

Ontdek Zweden per trein. Tijdens deze reis, verblijft u in 4 Zweedse steden en sluit u de reis af in de 2 na grootste stad van Noorwegen: Trondheim.Hotelrondreis Tyr: Zweden en Finland, Botnische golf

Historie, cultuur en natuur in één vakantie! Eerst kunt u genieten van de rust en de ruimte die Zweden heeft te bieden. Via de hoge kusten rijdt u omhoog en rijdt de hele route om de Botnische Golf naar Finland. Finland wordt wel het land van de duizenden meren genoemd. U rijdt via het afwisselende kustlandschap naar Helsinki.