Sveg, kampeerhut op Svegs camping

De camping is het hele jaar geopend en is centraal gelegen in Sveg bij Ljusnan strand. Winkels, restaurants, jagen, vissen, buitenleven en ongerepte natuur zijn dichtbij.
U kunt zwemmen in het nieuwe zwembad of gebruik maken van de sauna, slechts 300 meter van de camping. 
In het Lusjnan meer kunt u vissen op forel. Daarnaast is er een mogelijkheid om een berensafari te boeken.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, pizzeria, zelfbedieningsrestaurant, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

Kampeerhut 2-4 personen:

- kleine kookgelegenheid aanwezig

Douche, toilet, uitgebreide keuken en tv kamer vindt u in het dichtbijzijnde service gebouw.

Prijzen

Prijslijst Sveg, kampeerhut op Svegs camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode kampeerhut 2 persoons kampeerhut 4 persoons
1/5-30/9 66 70
prijs per nacht in € 2015
Campinghutten Zweden Hedvig: Dalarna, Stockholm en Värmland

Een afwisselende rondreis door Midden-Zweden waarbij u volop kunt genieten van al het moois dat deze regio heeft te bieden. Bossen en meren, begroeide heuvels en natuurgebieden.Kampeerhutten Frida: Zweden en Noorwegen via Lofoten

Een prachtige reis dwars door Zweden helemaal naar Kiruna in het hoge noorden van dit uitgestrekte land. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. De reis gaat verder via de Vesterålen en Lofoten en verder door Noorwegen weer zuidwaartsNoordkaap huttentocht Reidun: Zweden en Noorwegen

De fameuze Noordkaap is het ultieme doel van uw reis. Dáár wilt u genieten van het ‘einde van de wereld' en als het even kan ook van de middernachtzon.