Tau, Hamrane Hyttefelt

Hamrane Hyttefelt is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht op de omliggende bergen en meren. Op een half uur rijden van het begin van de wandeltocht naar de Preekstoel.
In totaal liggen er 7 verschillende huisjes met 3 tot 6 bedden. Er is een boerderijmuseum, gezamenlijk barbecueplaats, speelterrein met strandvolleybal.
De dichtstbijzijnde winkels, restaurants, bank, snackbar, benzinestation zijn in Tau op 8 km gelegen.


huisje Gjestebu
Bouwjaar 1975 en gerenoveerd 1990
opp 28 m²
2-3 personen
Woonkamer met zithoek en TV, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer met familiebed (breed onderbed en een smal bovenbed). Badkamer met douche/toilet.
Terras met tuinmeubelen.

huisje Skogbu
Bouwjaar 1876 en gerenoveerd 2006
opp. 50 m²
4-5 personen
Woonkamer met zithoek, houtkachel en TV, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met 2 benedenbedden en 1 met familiebed (breed onderbed en een smal bovenbed). Badkamer met douche/toilet.
Terras met tuinmeubelen.

huisje Hamrabu
Bouwjaar 1975 en gerenoveerd 2007
opp 52 m²
6 personen
Woonkamer met zithoek, houtkachel en TV, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met 2 benedenbedden en 2 met familiebed (breed onderbed en een smal bovenbed). Badkamer met douche/toilet.
Terras met tuinmeubelen.

huisje Solbu
Bouwjaar 1980
60 m²
6 personen
Woonkamer met zithoek, houtkachel en TV, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 2 met stapelbed. Badkamer met douche/toilet.
Terras met tuinmeubelen.

huisje  Bjørbu
Bouwjaar 1981
60 m²
6 personen
Woonkamer met zithoek, houtkachel en TV, radio/CD speler, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 2 met stapelbed. Badkamer met douche/toilet.
Terras met tuinmeubelen.

huisje Fagerbu
bouwjaar 1983 en gerenoveerd in 2005
opp. 81 m²
6 personen
Woonkamer met zithoek, houtkachel en TV, radio/CD speler, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn 3 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en 2 met stapelbed. Slaapzolder met 2 matrassen. Badkamer met douche/toilet.
Terras met tuinmeubelen.

Huisje  Nybu
Bouwjaar 1986 en gerenoveerd in 2002
opp. 35 m²
4-5 personen
Woonkamer met zithoek, houtkachel en TV, radio/CD speler, volledig ingerichte keukenhoek met fornuis, koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met familiebed en 1 met stapelbed. Badkamer met douche/toilet.
Terras met tuinmeubelen.

 

Prijzen

Prijslijst Tau, Hamrane Hyttefelt (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode Gjestebu, 2 personen Skogbu en Nybu, 4 personen Hamrabu, Solbu en Bjørbu, 6 personen Fagerbu, 6 personen
gehele jaar 91 104 104 130

Prijs per bungalow per nacht in € in 2017.

Bij een verblijf van 7 nachten krijgt u korting.

Honden zijn toegestaan en wifi is aanwezig.

De eindschoonmaak is NOK 500. Een linnenset kunt u huren voor NOK 100.