Tau, Lilland Hotel

Lilland Hotel - Algemeen

Het Lilland Hotell in Tau ligt op loopafstand van de ferry naar Stavanger, de bus naar het beginpunt van de wandeltocht naar de prachtige Prekestolen stopt voor de deur. Een prettig hotel om te verblijven zeker in vergelijking met de hotels in de stad Stavanger. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Het eigen à-la-carterestaurant serveert traditionele Noorse gerechten op basis van lokale producten. Er wordt elke ochtend een ontbijtbuffet verzorgd. Drankjes zijn verkrijgbaar in de bar. Het hotel is perfect gelegen voor het maken van grote en lange wandeltochten.

Lilland Hotel - De kamers

Het hotel beschikt over 32 ruime kamers, 20 twee- en 12 één- persoonskamers, allemaal met douche/toilet, TV en draadloos internet. Alle kamers hebben een betegelde badkamer met een douche en gratis toiletartikelen.

Lilland Hotel - Omgeving

  • Lysefjord 15 km
  • Stavanger, ferry naar Stavanger op 600 meter
  • Prekestolen 18 km
  • Kjerag 

Gratis parkeergelegenheid, u hoeft niet te reserveren. Er is een oplaadpunt voor elektrische voertuigen.

Prijzen

Prijslijst Tau, Lilland Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension single toeslag
1/5-30/9 94 134 74

Prijs per persoon in € 2020

hond toegestaan NOK200 ter plaatse te voldoen

Hurtigruten Hotelrondreis Freyr: Noorse fjordenkust

Deze Hurtigruten hotelrondreis is dé reis om op een overweldigende manier kennis te maken met de imposante Noorse fjordenkust. De Lysefjord, de Hardangerfjord, de Sognefjord, de Nordfjord en tal van andere fjorden ontdekt u tijdens deze reis.