Tau, Lilland Hotel

Het Lilland Hotell in Tau ligt op loopafstand van de ferry naar Stavanger, de bus naar het beginpunt van de wandeltocht naar de prachtige Prekestolen stopt voor de deur. Een prettig hotel om te verblijven zeker in vergelijking met de hotels in de stad Stavanger. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Het hotel beschikt over 32 ruime kamers, 20 twee- en 12 één- persoonskamers, allemaal met douche/toilet, TV en draadloos internet. Het restaurant ligt op de begane grond, is gezellig en de maaltijden zijn goed.
Het hotel is perfect gelegen voor het maken van grote en lange wandeltochten.

Lysefjord
Stavanger
Prekestolen
Kjerag

Prijzen

Prijslijst Tau, Lilland Hotel (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer d/t incl. ontbijt 2 persoonskamer d/t incl. halfpension
gehele jaar aanvraag aanvraag

Prijs op aanvraag.

Autorondreis Balder: langs de Noorse fjordenkust

Noorwegen is bekend door zijn fjorden. Ooit creëerden ijstijden hier deze wonderen van de natuur. Met deze rondreis zult u tal van deze natuurwonderen zélf kunnen zien. Zoals bijvoorbeeld de impposante Sognefjord en de majestueuze Geirangerfjord. Het reizen in het fjordengebied is één en al afwisseling.Hurtigruten Hotelrondreis Freyr: Noorse fjordenkust

Deze Hurtigruten hotelrondreis is dé reis om op een overweldigende manier kennis te maken met de imposante Noorse fjordenkust. De Lysefjord, de Hardangerfjord, de Sognefjord, de Nordfjord en tal van andere fjorden komen aan de beurt.