Tennevolt, Lapphaugen Turiststasjon

Bekijk foto's

Camping Lapphaugen in Tennevoll is een camping met een eigen café op een uurtje rijden van Narvik. Deze gezellige camping is een echt familliebedrijf. Er zijn kampeerhutten en staanplaatsen voor campers en caravans aanwezig. In het gezellige café worden goede traditionele Noorse en betaalbare gerechten geserveerd.

Accommodatie
Deze kleine camping heeft een aantal plaatsen voor campers en caravans en beschikt over de mogelijkheid om tenten te plaatsen. Grenzend aan de camping bevindt zich het gebouw met de sanitaire voorzieningen. Het gebouw bevat naast de gebruikelijke douches, toiletten, een keuken en een ruimte voor de was. Ook is er de mogelijkheid om chemische toiletten te legen.

Lynx nr. 1: heeft een slaapkamer met een stapelbed. In de woonkamer is er een slaapbank voor twee personen, eettafel, TV en keuken. De badkamer heeft een douche en toilet. Deze kampeerhut beschikt over een kleine veranda met een prachtig uitzicht op het Lapp Haug water met middagzon. Maximaal 5 personen.

Wolverinehiet nr. 2: heeft een slaapkamer met een stapelbed. In de woonkamer is er een slaapbank voor twee personen, eettafel, TV en keuken. De badkamer heeft een douche en toilet. De slaapkamer is groot genoeg voor een extra campingbedje. Het huisje heeft een grote en mooie veranda met uitzicht op de bergen rondom het fjord. Maximaal 5 personen.

Orna nr. 3: heeft een kamer met twee stapelbedden. Er zijn tafels en stoelen, een koelkast en kookgelegenheid. Er is geen stromend water in dit huisje. Maximaal 4 personen.

Simla nr. 4: heeft een slaapkamer met een stapelbed. In de woonkamer is een bank, eettafel en TV. Het kleine en gezellige keuken heeft een koelkast, gasfornuis en magnetron. De badkamer heeft een douche en toilet. Een kleine veranda met ochtendzon. Maximaal 3 personen.

Uil nr. 5: heeft een kamer met een stapelbed. Er zijn tafels en stoelen, een koelkast en fornuis. Er is geen stromend water in dit huisje. Maximaal 3 personen.

Bjørnehiet nr. 6: heeft een slaapkamer met twee stapelbedden. In de woonkamer is er een slaapbank voor twee personen, eettafel, TV en keuken. De badkamer heeft een douche en toilet. Het huisje heeft een grote en mooie veranda met uitzicht op de bergen rondom het fjord. Maximaal 6 personen.

Korhoenders nr. 7: heeft twee slaapkamers, elk van hen met een stapelbed. Maximaal 4 personen.

Fjellrypa nr. 8: heeft twee slaapkamers, elk van hen met een stapelbed. Maximaal 4 personen.

Harestua nr. 9: heeft twee slaapkamers. Een met een familie stapelbed en een met twee stapelbedden. In de woonkamer is de keuken met kookplaat en vaatwasser, een eettafel, een bank en TV. Grote betegelde badkamer met douche en toilet. Grote ruime hal. Rolstoelhelling tot grote veranda. Uitzicht op de bergtoppen rondom het fjord. Maximaal 7 personen.

Elgstua nr. 10: heeft twee slaapkamers. Een met een familie stapelbed en een met twee stapelbedden. In de woonkamer is de keuken met kookplaat en vaatwasser, een eettafel, een bank en TV. Grote betegelde en handicap aangepaste badkamer met douche en toilet. Grote ruime hal. Rolstoelhelling tot grote veranda.Uitzicht op de bergtoppen rondom het fjord. Maximaal 7 personen.

Accommodatie
De camping Lapphaugen of 'turist stasjion;' zoals zij zelf zeggen, is een prima uitgangspunt voor vele bezienswaardigheden, het hele jaar door. De camping is gelegen in bergachtig terrein en heeft de natuur als zijn naaste buur, met meer vis in de omringende gebieden dan je kunt bedenken. U kunt in de zomer een heerlijke duik nemen in het Lapp Haug water. En er zijn verschillende prachtige wandelroutes in de buurt uitgezet. Op de camping bevindt zich een grillhut en een speeltuin. Denkt u verder aan het slede honden tocht een waterval bezoeken, raften, ijsvissen en ijsklimmen.

Prijzen

Periode 2021 Prijs per nacht, kampeerhut
Hoogseizoen Op aanvraag

! Honden zijn toegestaan

Kijk hier ook eens naar

Harstad, Harstad camping

Harstad camping ligt op 5 km afstand van het centrum van Harstad. In Harstad zijn mogelijkheden voor zeevissen en duiken. De camping biedt boothuur aan, hiermee kan u naar een van de eilanden of lekker zwemmen in de zee.

Narvik, Narvik camping

Narvik camping ligt dicht bij het centrum van Narvik, 1,6 km.

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen

Kampeerhutten Frida: Zweden en Noorwegen via Lofoten

Een prachtige reis dwars door Zweden en Noorwegen helemaal naar Kiruna in het hoge noorden via de Lofoten.

  • Stöllet
  • Värmland
  • Dalarna
  • Östersund
  • Jokkmokk
  • Laukvik
  • 21 dagen
  • apr - sep
  • Vanaf € 620