Tented Camp Basecamp Spitsbergen

Bekijk foto's

Tented camp - Noordpool kamp

Noordpool kamp is een mobiel tentenkamp. We veranderen de locatie gedurende het seizoen en jaar na jaar. Dit is dus een nieuw avontuur, zelfs voor de ervaren Spitsbergen-reizigers! North Pole Camp biedt modern kamperen in de arctische wildernis. Na een lange dag reizen als een ontdekkingsreiziger, aankomst in het Noordpoolkamp voor een goed diner en een paar drankjes. Hier kunt u de kleine dingen waarderen die normaal als vanzelfsprekend worden beschouwd; verwarmde tenten, warme slaapzakken en driegangenmaaltijden voelen allemaal luxe aan.

Na een besneeuwde rit op sneeuwscooter of hondenslee, is het leuk om naar het Noordpoolkamp te komen. In de gastententen is er een extra ruimte, waar je je sneeuwscooter-pak kunt ophangen en de schoenen kan neerzetten. De dinertent heeft een grote tafel waar we verzamelen voor het eten. De tenten hebben een modern verwarmingssysteem en worden 's avonds en' s ochtends opgewarmd om het kampeerleven in een arctische omgeving comfortabeler te maken. Nachten kunnen koud zijn, maar daarvoor hebben we extra warme expeditie slaapzakken. Dit is tenslotte Noordpoolkamp.

Tented camp - wild kamperen

Verschillende tochten hebben de mogelijkheid om te overnachten in een tent, afhankelijk van de route zoekt de gids een goede locatie uit. U helpt mee met alle activiteiten, opzetten van de tenten, het harnassen de honden, het voeren en opzetten van de nachtlijnen voor de honden en als ervoor de honden is gezorgd is er tijd voor u zelf!


Prijzen

Periode 6 persoonstenten
op aanvraag op aanvraag