Torsby, The Lodge B&B

Bekijk foto's

Aan de oevers van het prachtige Nedre Brocken meer staat de voormalige Vägsjöfors Gästgivaregård. Dit authentieke, houten huis (uit 1836) is door Marc Houbiers en Joanne Kloosterboer omgevormd tot een The lodge Torsby, een B&B met twee naastgelegen (vakantie)woningen. Het is de ideale plek voor "avkoppling" zoals de Zweden dat zo mooi zeggen!

Accommodatie
The Lodge Torsby heeft 5 compleet nieuw, gerenoveerde B&B kamers beschikbaar. De meeste kamers beschikken over een eigen badkamer. Twee kamers zijn te combineren tot een familie suite met gedeelde badkamer. Gasten mogen ook gebruik maken van de woonkamer en de veranda of genieten van de grote tuin.

Omgeving
The Lodge Torsby is perfect gelegen; direct aan het meer Nedre Brocken en met uitzicht op de omliggende bergen. Het is de ideale plek en uitvalsbasis voor vele Zweedse outdoor activiteiten. Het ligt tevens aan de voet van de Hovfjället (545 meter), een heerlijk familie ski- en langlaufgebied. Dit beschermd natuurgebied is een prachtig hoogveen, wat in de zomer en herfst uitnodigt tot een (lange) wandeling, ATB-tocht of elandsafari. Torsby is een sportieve stad en vooral bekend om zijn biatlon station en de skitunnel; daar kunt u zelfs midden in de zomer en herfst (kennis maken met het) langlaufen! Veel deelnemers aan de Vasaloppet komen hier trainen.

Tijdens een verblijf bij The Lodge in Torsby is het mogelijk om diverse outdoor activiteiten te doen, waaronder wandelen, ATB-tochten, kanovaren, (ijs-) vissen, quad- en snowscootersafari’s, wandel- of sledetocht met husky's.

Torsby in de provincie Värmland is makkelijk te bereiken. De accommodatie ligt 18 km ten noorden van Torsby vlak bij de E45/E16; de doorgangsroute naar midden en noord Zweden. Oslo is binnen 2,5 uur en Göteborg en Stockholm zijn in 5 uur bereikbaar. De GPS-coördinaten zijn: 60°17'12.2"N 13°02'51.5"E

Prijzen voor de hotelkamers zijn op aanvraag.

Bovenstaande is opgenomen in de volgende reizen

Bed and Breakfast reis Scandinavië 20-daagse rondreis Matthias

Een B&B reis door Scandinavië dat garant staat voor oprechte gastvrijheid, veel activiteiten en prachtige natuur!

  • Gävle
  • Siljan-meer
  • Hedmark
  • Rondane NP
  • Sognefjord
  • 20 dagen
  • mei - aug
  • Vanaf € 1410