Kirkenes, Thon Hotel Kirkenes

Dit centraal gelegen hotel in Kirkenes ligt aan de kust van Bøkfjorden en op 900 meter van de haven van Hurtigruten. Het biedt gratis WiFi en een à-la-carterestaurant met een seizoensgebonden menu.

Alle kamers van het Thon Hotel Kirkenes beschikken over een badkamer met douche/toilet, televisie en minibar. De meeste kamers hebben havenzicht

Het Thon Hotel Kirkenes organiseert in de winter verschillende activiteiten, zoals sneeuwscootersafari's, tochten met de hondenslee en het opsporen van beren.

Het Thon Kirkenes ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het Andersgrotta Museum, dat gevestigd is in een schuilkelder uit de Tweede Wereldoorlog.

Prijzen

Prijslijst Kirkenes, Thon Hotel Kirkenes (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt Single toeslag
1/4-1/6 & 1/9-24/11 & 17/3-1/4 76 38
rest van het jaar 80 38

Prijs per persoon in 2019 in €.

Hurtigruten rondreis Viking: ultiem Noord-Noorwegen

Een reis vol hoogtepunten. Deze Hurtigruten rondreis is ook een reis waarbij u Noorwegen op verschillende manieren leert kennen. Allereerst per auto van Oslo dwars door een telkens weer afwisselend landschap helemaal naar het noorden naar Kirkenes aan de grens met Rusland. De terugreis verloopt heel ontspannen, namelijk met één van de schepen van Hurtigruten.