Kirkenes, Thon Hotel Kirkenes

Dit centraal gelegen hotel in Kirkenes ligt aan de kust van Bøkfjorden en op 900 meter van de veerhaven van Hurtigruten. Het biedt gratis WiFi en een à-la-carterestaurant met een seizoensgebonden menu.

Elke kamer van het Thon Hotel Kirkenes heeft een televisie, een minibar en een eigen badkamer met een douche. De meeste kijken uit op het fjord.

Hotel Kirkenes organiseert verschillende activiteiten, zoals sneeuwscootersafari's, tochten met de hondenslee en het opsporen van beren.

Het Thon Kirkenes ligt op ongeveer 5 minuten lopen van het Andersgrotta Museum, dat gevestigd is in een schuilkelder uit de Tweede Wereldoorlog.

Prijzen

Prijslijst Kirkenes, Thon Hotel Kirkenes (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension Single toeslag
1/1-31/1 & 7/4-17/4 & 1/11-31/12 & weekenden 71 99 35
rest van het jaar 74 103 35

Prijs per persoon in 2018 in €.

Noorderlicht Hurtigruten Noordkaap Sirius: van Alta naar Kirkenes

Een mooie combinatie: Alta, Noorderlicht Hurtigruten en niet te vergeten een overnachting in het IJshotel Sorrisniva!Hurtigruten rondreis Viking: ultiem Noord-Noorwegen

Een reis vol hoogtepunten. Deze Hurtigruten rondreis is ook een reis waarbij u Noorwegen op verschillende manieren leert kennen. Allereerst per auto van Oslo dwars door een telkens weer afwisselend landschap helemaal naar het noorden naar Kirkenes aan de grens met Rusland. De terugreis verloopt heel ontspannen, namelijk met één van de luxueuze schepen van Hurtigruten.