Tived, huisje type Comfort Tiveden Camping

Bekijk foto's

Camping Tiveden ligt aan de rand van het Nationaal Park Tiveden; een oeroud gebied, onaagetast door mensen, met waardevolle natuur. Gekenmerkt door grote rotspartijen en reuze-zwerfkeien die zijn achter gebleven door het terugtrekkende ijs van de laatste ijstijd. Hierdoor ontstonden er natuurlijke grotten en bronnen. Tijdens de vele, goed uitgezette, klauter- en wandelroutes in dit oerbos ervaar je de oudheid door vaak honderden jaar oude bomen en bodembedekking van vele mossoorten.

Camping Tiveden ligt ook aan één van de schoonste en helderste meren van Zweden; het meer Unden. Dit grote meer is uniek om aan te vertoeven; zwemmen in het heldere water, vissen, het ontdekken van de onbewoonde eilanden met bootje of kano of heerlijk genietend van de prachtige zonsondergangen vanaf de steiger. Een ideale plaats om tot rust te komen, de dagelijkse beslommeringen te vergeten en te genieten van de mooie natuur. Gezelligheid en rust, maar ook zeker Verwondering over dit bijzondere gebied van Zweden, gaan hand in hand! 


Type Comfort

: 16 m², campingstuga met keuken, electra en verwarming. Max. 4 pers. .Deze 3 stuga's liggen in een afzonderlijk bospaadje, tegenover het centraal gelegen servicegebouw van de camping. Het zijn comfortabele en gezellig ingerichte verblijf-stuga's met verlichting en verwarming. En met een eigen, grote veranda met terrasmeubelen.  Voorzien van een eigen keukentje met warm water, kookplaat en koelkast. Evenals een koffiezetapparaat, serviesgoed en pannenset. Er is een stapelbed en een 2-persoons bedbank. Een tafel en 4 stoelen.    Voorzien van een eigen keukentje met warm water, kookplaat en koelkast. Evenals een koffiezetapparaat, serviesgoed en pannenset. Er is een stapelbed en een 2-persoons bedbank. Een tafel en 4 stoelen. U kunt gebruik maken van de service-keuken, douche en toilet van de camping. 


Prijzen

Periode comfort
1/5-30/9 68

prijs per nacht in 2020 in €.

Honden zijn toegestaan. (hiervoor geldt een extra toeslag, SEK 100, ter plaatse te voldoen)

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen