Tived, huisje d/t type Luxe Tiveden Camping

Bekijk foto's

Camping Tiveden ligt aan de rand van het Nationaal Park Tiveden; een oeroud gebied, onaagetast door mensen, met waardevolle natuur. Gekenmerkt door grote rotspartijen en reuze-zwerfkeien die zijn achter gebleven door het terugtrekkende ijs van de laatste ijstijd. Hierdoor ontstonden er natuurlijke grotten en bronnen. Tijdens de vele, goed uitgezette, klauter- en wandelroutes in dit oerbos ervaar je de oudheid door vaak honderden jaar oude bomen en bodembedekking van vele mossoorten.

Camping Tiveden ligt ook aan één van de schoonste en helderste meren van Zweden; het meer Unden. Dit grote meer is uniek om aan te vertoeven; zwemmen in het heldere water, vissen, het ontdekken van de onbewoonde eilanden met bootje of kano of heerlijk genietend van de prachtige zonsondergangen vanaf de steiger. Een ideale plaats om tot rust te komen, de dagelijkse beslommeringen te vergeten en te genieten van de mooie natuur. Gezelligheid en rust, maar ook zeker Verwondering over dit bijzondere gebied van Zweden, gaan hand in hand!


Type Luxe

27 m², campingstuga met keuken, electra en verwarming, douche en toilet. Max. 6 pers. Deze 4 stuga's liggen, net als de comfort-stuga's, in hetzelfde afzonderlijke bospaadje tegenover het centraal gelegen service-gebouw van de camping. Maar nog wat meer privé. Het zijn luxer uitgevoerde, en goed ingerichte woon-stuga's met verlichting en verwarming. En met een eigen veranda met terrasmeubelenVoorzien van een eigen douche en toilet. De keuken annex woonruimte heeft warm water, kookgelegenheid, een koelkastje en magnetron. Evenals een koffiezetapparaat, serviesgoed en pannenset. Deze stuga's hebben een aparte slaapkamer met 4 bedden, 2 aan 2 boven elkaar. Het bovenste bed is geschikt tot 65 kg maar evt. ook tegen de wand te klappen. In de woonruimte is een 2-persoons bedbank.  


 

Prijzen

Periode type luxe d/t
1/5-30/9 93

Prijs per nacht in 2020 in €.

Honden zijn toegestaan. (hiervoor geldt een extra toeslag, SEK 100, ter plaatse te voldoen)

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen