Tived, Kampeerhut type B Tiveden Camping

Bekijk foto's

Camping Tiveden ligt aan de rand van het Nationaal Park Tiveden; een oeroud gebied, onaagetast door mensen, met waardevolle natuur. Gekenmerkt door grote rotspartijen en reuze-zwerfkeien die zijn achter gebleven door het terugtrekkende ijs van de laatste ijstijd. Hierdoor ontstonden er natuurlijke grotten en bronnen. Tijdens de vele, goed uitgezette, klauter- en wandelroutes in dit oerbos ervaar je de oudheid door vaak honderden jaar oude bomen en bodembedekking van vele mossoorten. Camping Tiveden ligt ook aan één van de schoonste en helderste meren van Zweden; het meer Unden. Dit grote meer is uniek om aan te vertoeven; zwemmen in het heldere water, vissen, het ontdekken van de onbewoonde eilanden met bootje of kano of heerlijk genietend van de prachtige zonsondergangen vanaf de steiger. Een ideale plaats om tot rust te komen, de dagelijkse beslommeringen te vergeten en te genieten van de mooie natuur. Gezelligheid en rust, maar ook zeker Verwondering over dit bijzondere gebied van Zweden, gaan hand in hand!


Type Basic B

10m², trekkershut met electra. 2~3 pers

Deze 2 stuga`s staan aan de rand van het tenten- campingveld. Er is veel ruimte om de stuga's heen, en je loopt er zó het omliggende bos in. Ze zijn ook eenvoudig ingericht, maar hebben wel verlichting en verwarming. Evt kan een elektrische koelbox bij de receptie gehuurd worden. Deze hutten hebben een zgn. 3-pers. stapelbed. D.w.z het onderste bed is de breedte van een ‘twijfelaar', het bovenste bed is een 1-persoons. Verder een tafeltje en 3 stoelen. U kunt gebruik maken van de service-keuken, douche en toilet van de camping.

Alle stuga's zijn voorzien van bedden, matrassen, 1 pers.dekbedden en kussens. U dient de bedden op te dekken met uw meegebrachte linnengoed. U kunt ook linnengoed huren bij de receptie.

 

 

Prijzen

Periode kampeerhut 2-3 persoons
1/5-30/9 50

prijs per nacht in 2020 in €. 

Honden zijn toegestaan. (hiervoor geldt een extra toeslag, SEK 100, ter plaatse te voldoen)

Deze accommodatie is opgenomen in de volgende reizen