Evenskjer, Tjeldsundbrua Kro & Hotell AS

Tjeldsundbrua Kro en Hotell - Algemeen

Tjeldsundbrua Kro en Hotell ligt op 6 minuten lopen van het strand en kijkt uit op de Tjeldsundbrug. Deze hangbrug verbind het Noorse vasteland met het eiland Hinnøya, De brug is de toegansgpoort naar de Lofoten. De brug heeft een totale lengte van 1007 meter. De luchthaven Harstad-Narvik bevindt zich 18 kilometer verderop.

Tjeldsundbrua Kro en Hotell - de kamers

De hotekamers kijken veelal uit op het omliggende water en de Sætertinden bergen. Iedere kamer beschikt over een minibar, thee en koffie faciliteiten en een zithoek.

Tjeldsundbrua Kro en Hotell - Rorbu

Elk strandhuis heeft een overdekt balkon met deur naar de woonkamer op de 2e verdieping. Vanaf de 1e verdieping gaat u naar het terras en het dok. De huizen zijn volledig uitgerust en hebben tv's met 14 kanalen, dvd-speler en draadloos internet. Alle huisjes zijn verschillende ingericht. De kusthuizen zijn idyllisch gelegen helemaal langs de kust van het fjord, wat een prachtig uitzicht geeft. Er zijn ook huisjes die wat meer afgelegen liggen. 

Tjeldsundbrua Kro en Hotell - Omgeving

  • Tjeldsundet 100 meter
  • Kvitnesvetten 3 km
  • Tennevikelva 8 km
  • Luchthaven Harstad-Narvik 18 km
  • (sneeuwschoen) wandelen
  • Kajak verhuur
  • Polarpark
  • Vissen
  • Duiken
  • Polarpark 97 km +/- 1,5 uur rijden

Prijzen

Prijslijst Evenskjer, Tjeldsundbrua Kro & Hotell AS (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Type accommodatie 2 persoonskamer incl. ontbijt 2 persoonskamer incl. halfpension single toeslag
Gehele jaar 87 116 65

Prijs hotel per persoon in € 2020

Aurora Borealis: Noorderlicht op de Lofoten zien 8-daagse reis

Bent u ook zo benieuwd naar het Aurora Borealis? Naar die mooie kleuren, van wit naar groen en met wat geluk oranje, rood, blauw en paars, die aan de hemel verschiajnen tussen de prachtige sterren en de heldere maan? Geniet van een prachtige reis over de Lofoten en Vesterålen waarbij een noorderlichtlezing en walvissafari inclusief zijn!Fotoreis Lofoten Noorwegen, 8-daagse reis

De Lofoten, deze eilandengroep is vooral bekend vanwege zijn rijke visserijtraditie. De Lofoten maken ondanks hun geïsoleerde ligging toch een welvarende indruk. De hele economie draait bovenal om de visserij. Het beeld van de Lofoten wordt vooral gedomineerd door houten rekken met kabeljauw, die hangt te drogen. De Lofoten is onder landschapsfotografen zeer populair en dit is dan ook de reden dat landschapsfotograaf Edwin Mooijaart u hier graag mee naartoe neemt.