Tjøtta, Offersøy Camping

Offersøy Camping

Offersøy Camping - Algemeen

Ontdek Offersøy - de toegangspoort tot de Lofoten en de Vesterålen. Offersøy Camping ligt 33 km ten zuiden van Sandnessjøen en 8 km ten noorden van Tjøtta. De camping ligt direct aan het water en biedt een fabelachtig uitzicht over de zee en de bergen die bekend staan als "de Zeven Zusters". De camping heeft 10 kampeerhutten, variërend van 19m2 tot 45m2, geschikt voor 2 tot 8 personen. Acht van de kampeerhutten zijn voorzien van compleet ingerichte keuken, badkamer met douche/toilet, zitkamer met TV, 1-3 slaapkamers en veranda met uitzicht op zee. Bij verblijf in de basis hutten kunt u gebruik maken van het service gebouw met sanitaire voorzieningen, een keuken en wasruimte.  

Offersøy Camping - Accommodatie

Hut 1: 2 personen 
Keuken, badkamer met douche/toilet, woonkamer met tv en slaapkamer met tweepersoonsbed. 

Hut 2 en 3: 5 personen
Keuken, woonkamer met tv, slaapkamer met tweepersoonsbed en een loft met 3 slaapplaatsen + douche/toilet.

Hut 4: 6 personen
Keuken, badkamer met douche/toilet, woonkamer met tv, 3 slaapkamers. (2 eenpersoonsbedden, familiebed (stapelbed) en een tweepersoonsbed)

Hut 5: 6 personen
Keuken, badkamer met douche/toilet, woonkamer met tv, 3 slaapkamers. (2 met een tweepersoonsbed en 1 met een stapelbed)

Hut 6: 2 personen
Keuken, badkamer met douche/toilet, woonkamer met tv en slaapkamer voor 2 personen. 

Hut 7, 8 en 9: 3 personen
Keuken, woonkamer met slaapkamer voor 2 en er is een slaapbank. 

Hut 10: 11 personen
Keuken, woonkamer, badkamer met douche/toilet, 2 slaapkamers met tweepersoonsbed en een loft met 7 slaapplaatsen. 

Offersøy Camping - Omgeving

Hier kunt u diepzeevissen, duiken en zelfs een orkasafari maken. U kunt zelf een boot huren en op eigen gelegenheid gaan vissen, maar u kunt ook meevaren op een plaatselijke vissersboot onder begeleiding van een kapitein of gids. U kunt hier vissen op kabeljauw, koolvis, schelvis, rode zeebaars, meerval en heilbot. Of u kunt gaan duiken aan de rotsachtige kust van Offersøy en verbaasd staan over de prachtige onderwaterwereld. Andere activiteiten zijn vogelspotten, u verwonderen over het Noorderlicht, wandelen in de bergen en het Møysalen Nationaal Park, eilandhoppen over de schitterende Lofoten en Vesterålen.

Prijzen

Prijslijst Tjøtta, Offersøy Camping (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 15/06 - 15/08 Meer dan 3 nachten
Hut 1 (met d/t) 115 104
Hut 2 en 3 (met d/t) 127 114
Hut 4 en 5 (met d/t) 162 146
Kampeerhut 6 en 11 92 83
Hut 7,8 en 9 108 97
Hut 10 149 134

Prijs in € voor 2020 per nacht.

Eindschoonmaak NOK 150 - 350, Linnen NOK 100

Honden toegestaan in eigen bench en tegen betaling.
Wifi aanwezig

Kampeerhutten Frida: Zweden en Noorwegen via Lofoten

Een prachtige reis dwars door Zweden helemaal naar Kiruna in het hoge noorden van dit uitgestrekte land. Hier ervaart u pas goed wat rust en ruimte is. De reis gaat verder via de Vesterålen en Lofoten en verder door Noorwegen weer zuidwaartsKustweg 17: reis Forsete

Deze unieke bungalowreis gaat door een gebied waar nog niet veel vakantiegangers naar toe gaan maar die zeker wel de moeite waard is om te bezoeken. Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissersdorpjes.Kustweg 17 en Lofoten rondreis Angurboda

Kustweg 17 en Lofoten gecombineerd in één reis! Landschappen met hun weidse hoogvlaktes, diepe fjorden, imposante watervallen en ontelbaar veel kleine eilandjes met pittoreske vissers dorpjes. Dit alles met daarbij de luxe van het overnachten in een eenvoudig huisje met douche en toilet, wat wilt u nog meer?