Trakai, Hotel Trasalis

Bekijk foto's

Trakai speelt een belangrijke rol in de geschiedenis van Litouwen en is de stille getuige van vele historische gebeurtenissen van betekenis. Het is een unieke plek waar geschiedenis, cultuur en natuur een bijna vanzelfsprekende harmonie vormen. Het is een edelsteen in deze omgeving van talloze adembenemende meren. Tegenwoordig kan men niet alleen genieten van de rijke cultuur en het ongelooflijk fraaie natuurschoon van Trakai maar ook van de voorzieningen van het Tourism, Healthiness and Entertainment Center TRASALIS.


Het TRASALIS Hotel is een 3-sterren hotel en het grootste in Trakai met 103 comfortabele en luxe kamers waar tot 250 gasten terecht kunnen. De kamers zijn airconditioned en voorzien van alle comfort. Men zorgt ervoor dat gasten het hier naar hun zin hebben in mooi ingerichte, comfortabele kamers én in het Trasalis restaurant. Internationale koks staan hier garant voor heerlijke internationale gerechten.

Het TRASALIS Hotel huisvest een modern conferentie centrum voor honders personen en alle mogelijke technische faciliteiten. Hotelgasten hebben gratis toegang tot het internet in het hotel.

In 2007 heeft TRASALIS een grote SPA geopend waar u heerlijk kunt ontspannen en fysiek en geestelijk helemaal tot rust kunt komen. Kortom, in TRASALIS zal het u aan niets ontbreken!

 

Prijzen

Periode beschrijving
periode prijs
Extra prijs informatie