Travemünde-Helsinki Finnlines

Vaarschema: vertrek dagelijks
di t/m zo vertrek Travemünde 03.00
aankomst Helsinki 08.00
ma t/m za vertrek Helsinki 17.30
aankomst Travemünde 21.00

FINNLINES
Finnlines is een toonaangevende operator van de verzending van ro-roll-offschepen en passagiersschepen met regelmatige veerdiensten tussen de Baltische regio en Finland, Åland, Zweden, Duitsland en Rusland. Aan boord van de Finnlines schepen kunt u genieten van de ontspannen sfeer en een volledige lijn van de geweldige diensten en faciliteiten verwachten. Finnlines is onderdeel van een van de grootste maatschappijen ter wereld - Grimaldi Group. Met de drie identieke schepen: Finnstar, Finnmaid en Finnlady vaart u op de route Travemünde - Helsinki. U zult comfortabel in het land van duizend meren in slechts 27 uur aankomen. U zult overnachten in een comfortabele hut, genieten van een prachtig uitzicht en het overheerlijke eten in het buffetrestaurant. Afhankelijk van het schip heeft u de mogelijkheid om gratis gebruik maken van de fitnessruimte en sauna, brengt u wat tijd door met winkelen of gewoon in de lounge of aan de bar. Op een zonnige dag is er niets beter dan genieten van het uitzicht op het zonneterras. De combicarriers van Finnlines brengen u in 8¾ uur van Travemünde naar Malmö. Dagelijks (m.u.v. maandag) zijn er 4 afvaarten in beide richtingen.
Honden: Tijdens de overtocht dient uw huisdier samen met u in een zgn. honden hut te verblijven, dit geld zowel voor de dag als de nachtovertochten.

Prijzen

Prijslijst Travemünde-Helsinki Finnlines (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode prijzen zijn op aanvraag ivm met de per dag wisselde prijzen
Helsinki-Travemünde #klik hier
Travemünde-Helsinki *klik hier
Finnlines hanteert dagtarieven. Deze tarieven kunnen per dag veranderen, dus hoe eerder u boekt hoe voordeliger het tarief.