Norgereiser Spitsbergen aanbiedingen

Wist u dat ...

u alle reizen op onze website altijd kunt aanpassen aan uw wensen?
Norge Reiser onderscheidt zich daarmee als dé maat- werkspecialist voor Scandinavië.
Vragen? Bel 085 4010 810

FAQ COVID-19

Veelgestelde vragen

Routebeschrijving

Team Norge Reiser

Touroperator voor vakantiereizen naar Noorwegen, Zweden en Finland 

MET NORGE REISER NAAR NOORD-EUROPA? DOEN! Er gaat een wereld voor u open als u in Scandinavië bent. Een ándere wereld. Hier wordt natuur met hoofdletters geschreven. Hier is rust en ruimte in overvloed. Hier kunt ook kiezen voor avontuur. Voor actief bezig zijn. Wat wil een mens nog meer? Cultuur, design, musea, gezelligheid. Het is er allemaal. Kortom, Noord-Europa voor een complete, verrassende en fijne zomervakantie of wintervakantie. Alleen, samen, met het hele gezin!
MET NORGE REISER IS NOORD-EUROPA DICHTBIJ: Scandinavië lijkt ver weg, maar dat valt best mee! Waarom? Omdat Norge Reiser uw reisbureau kan zijn bij de organisatie van uw zomervakantie of wintervakantie naar - en natuurlijk ook in - Noord-Europa. Met de auto, met de boot of met het vliegtuig: Norge Reiser kan alles voor u verzorgen. Het is maar dat u dat weet. 
WAT KAN NORGE REISER NOG MEER? Norge Reiser is van oorsprong een Noorwegen specialist en is dat trouwens nog steeds. Maar Norge Reiser heeft ook hotelrondreizen naar Zweden, Finland en de Baltische Staten in haar pakket. Evenals cruises, vakantiereizen naar Spitsbergen, Groenland en Antartica. En dat geldt ook voor reizen met Hurtigruten (de ‘postboot' die langs de Noorse kust vaart). Een trip met de Hurtigruten wordt ook wel ‘de mooiste zeereis ter wereld' genoemd. Daarnaast organiseert Norge Reiser ook speciale wandel- en fietsreizen voor de actieve vakantieganger. En natuurlijk hebben wij reizen naar het noorderlicht en een breed scala winterreizen! 
EEN PRACHTIGE ROUTEBESCHRIJVING Als u bij Norge Reiser een hotelrondreis of een bungalowrondreis boekt, ontvangt u van ons een persoonlijke routebeschrijving. Een reisgids met tal van mooie foto's, een adequate routebeschrijving en informatie over tal van bezienswaardigheden onderweg. Een boekje om van te genieten. Vooraf, tijdens uw rondreis en achteraf. Norge Reiser, uw reisbureau voor Scandinavië!