Treinvakantie Lapland Arkin, 9-daagse reis

routebeschrijving

vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå
vlieg Amsterdam-Stockholm-Umeå

U vliegt op eigen gelegenheid van Amsterdam naar Umeå. Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van uw vlucht.


Umea, Clarion Hotel Uman
Umea, Clarion Hotel Uman

Umeå is een interessante plaats met een leuk centrum met bijvoorbeeld de Rådhusesplanade, een gezellige winkelstraat. Het is ook leuk om een bezoekje te brengen aan Gammlia, een openluchtmuseum met o.a. exposities over de cultuur van de Samen (de juiste benaming voor de oorspronkelijke bevolking van Lapland). U verblijft 2 nachten in het Clarion Collection hotel Uman. In de middag neemt u de trein van Umeå naar Luleå, waar u laat in de middag aankomt. Deze treinreis duurt ongeveer 3,5 uur.


Luleå, Clarion Hotel Sense
Luleå, Clarion Hotel Sense

Luleå is een mooie en levendige stad aan de Luleåälven. Het ijzererts uit Kiruna wordt hier verscheept. Het interessante Norrbottensmuseum heeft een grote expositie over de cultuur van de Samen. U verblijft 2 nachten in het Clarion hotel Sense. In de ochtend neemt u de trein naar Kiruna, waar u in de middag aankomt. Deze treinreis duurt ongeveer 4 uur.


Kiruna, Scandic Hotel Ferrum
Kiruna, Scandic Hotel Ferrum

Het straatbeeld van Kiruna is zoals je je voorstelt bij een typische plek in Noord-Scandinavië: houten huizen, haast permanent besneeuwde wegen en mensen met bontmutsen die zich per slee verplaatsen. U kunt een bezoek brengen aan de mijn, het stadhuis, de kerk, en 's winters aan het nabijgelegen IJshotel in Jukkasjärvi. U verblijft 2 nachten in het Scandic Ferrum. In de ochtend neemt u de trein naar Narvik. Hier komt u begin van de middag aan. De treinreis duurt ongeveer 2,5 uur.


Narvik, Scandic Narvik Hotel
Narvik, Scandic Narvik Hotel

Narvik is de op twee na grootste stad van de provincie Nordland en is een belangrijke havenstad van Noord-Noorwegen. U kunt een bezoek brengen aan het Navrik War Museum of met de Narvikfjellet omhoog. Vanuit deze lift heeft u een prachtig uitzicht. In de winter heeft u een grote kans om het Noorderlicht te zien. U verblijft 2 nachten in het Scandic Narvik hotel. Op eigen gelegenheid gaat u naar de luchthaven Harstad/Narvik, Evenes.


Vlieg Evenes-Oslo-Amsterdam
Vlieg Evenes-Oslo-Amsterdam

U vliegt op eigen gelegenheid van Umeå naar Amsterdam. Wij helpen u graag bij het zoeken en boeken van uw vlucht.


9-daagse reis Arkin: Treinvakantie Lapland 

Vertrek: dagelijks

Deze treinvakantie Lapland gaat van Zweden naar Noorwegen. Tijdens de reis verblijft u in de steden Umeå, Luluå, Kiruna en Narvik. 

Treinvakantie Lapland - uw geplande reis

  • Heenreis: Vlucht Amsterdam-Stockholm-Umeå
  • 2 overnachtingen in Umeå
  • Trein Umeå-Luleå 
  • 2 overnachtingen Luleå
  • Trein Luleå-Kiruna
  • 2 overnachtingen Kiruna
  • Trein Kiruna-Narvik
  • 2 overnachtingen Narvik
  • Terugreis: Vlucht Evenes-Oslo-Amsterdam

De overnachtingen vinden plaats in goede hotels. De reis kan op elke willekeurige plaats worden verlengd, de kosten daarvoor berekenen we graag voor u.

Treinvakantie Lapland - uw accommodaties

• Umeå, Clarion Collection Uman. Het hotel is centraal gelegen vlakbij de rivier de Ume. Het ligt enkele minuten van de universiteit, het Västerbottens museum, het vliegveld en het Bild museet.

• Luleå, Clarion Sense. Elke kamer beschikt over unieke fotokunst en designmeubilair. Het hotel heeft een skybar met een spectaculair overzicht over de stad. Het centraal station is 1 km van het hotel. 

• Kiruna, Scandic Ferrum. Het hotel ligt in het centrum van Kiruna met een prachtig uitzicht over de omliggende Bergen en het Kebnekaise massief.

• Narvik, Scandic Narvik. Het is één van de hoogste gebouwen van Noord-Noorwegen en geeft een prachtig uitzicht over het centrum van Narvik, Ofotfjorden, Dronningen en de omliggende bergen.

Prijslijst Treinvakantie Lapland Arkin, 9-daagse reis (klik op prijs om een reisvoorstel aan te vragen)

Periode 2 persoonskamer incl. ontbijt
Gehele jaar Vanafprijs
Prijs per persoon in 2020 in € 1020

Inclusief:

  De genoemde vliegreizen gebaseerd op het voordeligste tarief, incl. 1 stuk ruimbagage per persoon (is dit tarief niet meer beschikbaar, dan is het uitsluitend mogelijk te reizen tegen een toeslag), incl. luchthavenbelasting en tax. 

✓  8 overnachtingen inclusief ontbijt

✓  Genoemde treinreizen (3 treinreizen) o.b.v. het voordeligste tarief. 

Exclusief:

! Transfers van en naar het vliegveld.

! Niet genoemde maaltijden en drankjes.

! Verzekeringen.

! Uitgaven van persoonlijke aard.

Het is ook mogelijk om via Brussel te vliegen. Vraag naar de mogelijkheden.